«Verdens verste menneske»:

Om kjærlighetslivet: - Helt sinnsykt

Fredag var det premiere på den norske storfilmen «Verdens verste menneske».

HOVEDROLLE: Filmstjerna Renate Reinsve røper detaljer om sitt eget kjærlighetsliv under kveldens premiere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HOVEDROLLE: Filmstjerna Renate Reinsve røper detaljer om sitt eget kjærlighetsliv under kveldens premiere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KLINGENBERG/OSLO (Dagbladet): Den norske storfilmen «Verdens verste menneske» hadde fredag premiere på det norske lerretet.

I den anledning var det rullet ut en rød løper foran Klingenberg kino i Oslo, der flere av landets største og mest populære skuespillere hadde dukket opp, for å få med seg premieren på filmen som har mottatt hyllester verden over.

Hovedrollene i Joachim Triers nye dramakomedie om kjærligheten i vår tid spilles av Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie og Herbert Nordrum.

«Hun imponerer stort», skrev Dagbladets anmleder om Reinsve, og trillet samtidig en femmer på terningen.

- Sinnsykt

Når Dagbladet møter Renate Reinsve (33) under kveldens premierevisning kan hun dele gleden over at filmen endelig vises på det norske lerretet.

- Det er helt fantastisk å få vise filmen her i Norge, og det har vært så mye oppstyr rundt filmen overalt, sier hun og legger til:

- Jeg er ikke så veldig nervøs. Jeg trodde jeg skulle være mer nervøs, men jeg gleder meg mest faktisk. Vi er så stolte av denne filmen her, og folk må jo synes hva de vil. Det er veldig høye forventninger tror jeg, så jeg håper det innfrir, men jeg har en god følelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer