Tom Stiansen:

Om kona: - Hun er klippen

Programlederen hyller kona.

BORTREIST: Programleder Tom Stiansen reiser bort fra kona Hanne Eline Stiansen åtte uker i løpet av året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BORTREIST: Programleder Tom Stiansen reiser bort fra kona Hanne Eline Stiansen åtte uker i løpet av året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Siden 2006 har programleder Tom Stiansen (52) ledet realityprogrammet «71 grader nord». Selv etter 15 år som programleder er eksalpinisten likevel ikke lei av å lede programmet.

- Jeg er ikke lei. Det er såpass artig og variert arbeid. Også er det morsomme og kreative folk å jobbe med. Det synes jeg er helt topp, har han tidligere uttalt overfor Dagbladet.

Nå innrømmer derimot Stiansen til Her og Nå at det til tider kan være tøft å være borte fra kona i lange perioder.

- Hun er klippen

Programlederen er nemlig bortreist åtte uker i løpet av året, dette under innspillingen av «71 grader nord» og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Jeg hadde aldri kunnet gjøre denne jobben uten min fantastiske kone. Hun er klippen og tar vare på barna mens jeg er ute og reiser, forteller Stiansen åpenhjertig til magasinet, og legger til:

- Jeg har fartet mye mer enn henne gjennom årenes løp. Hun har vært basen hjemme. Etter mange uker på opptak, er det alltid så utrolig godt å komme hjem til kona og familien. Jeg savner henne enormt på jobb.

Stiansen har vært gift med kona Hanne Eline Stiansen siden 2000. Overfor Her og Nå forteller programlederen at nøkkelen til deres gode samliv blant annet handler om respekt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer