«Skal vi danse: All stars»:

Om «kysset»: - Ikke planlagt

Det gikk ikke helt etter planen for danseparet under lørdagens sending.

UHELL: Nate Kahungu og Nadya Khamitskaya hadde et lite uhell på lørdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør
UHELL: Nate Kahungu og Nadya Khamitskaya hadde et lite uhell på lørdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Skal vi danse: all stars» er godt i gang, og på lørdag viste deltakerne fram sin indre danser på parketten for tredje gang.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen for NRK P3-programleder Nate Kahungu (26) og dansepartneren Nadya Khamitskaya (39).

Parets salsa-framføring endte nemlig med det som så ut som et kyss midt på parketten.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Det ble et lip-crash, forteller Khamitskaya til TV 2.

- Ikke et kyss

Videre forteller de begge at «kysset» ikke var en del av dansen, og forklarer at de rett og slett endte opp med å komme for nær hverandre, noe som ikke var planen.

- Det var ikke et kyss. Det var ikke planlagt, sier Kahungu til TV 2.

Khamitskaya på sin side, forteller at hun raskt etterpå sendte en melding til ektemannen for å forklare det som nettopp hadde skjedd på direktesendt TV.

- Jeg sendte til mannen min og skrev: «Sorry, det ble et uplanlagt kyss», ler hun, og forklarer at ektemannen sa det gikk fint.

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

Nate Kahungu og Nadya Khamitskaya har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Trakk det korteste strået

Under lørdagens sending av «Skal vi danse: all stars» var det nok en kjendis som måtte forlate konkurransen.

Etter en nervepirrende duell mellom Iselin Guttormsen (35) og Eirik Søfteland (34) var det til slutt sistnevnte som trakk det korteste strået og dermed var ute av dansen.

- Vi gjorde vårt beste. Det er surt å ryke nå, men vi får ikke gjort noe med det. Det har vært fantastisk gøy å være med, og jeg skulle gjerne vært med lenger, uttalte Søfteland til Dagbladet etter programmet.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Årets sesong er en «all stars»-sesong, hvilket betyr at TV-seerne får et gjensyn med tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter. Derfor er konkurransenivået skyhøyt, og dommerne har ikke lagt skjul på at de har høye forventninger til årets kjendiser.

Nadya Khamitskaya Andersen er gift med Mads. A. Andersen, som er TV-direktør i Aller Media AS.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer