Linn Wøyen Lenes:

Om «mammakroppen»: - Det er rart

Åpner opp om sin egen selvfølelse etter fødselen.

BLITT FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg er nylig blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLITT FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg er nylig blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Linn Wøyen Lenes (23) og Øystein Lihaug Solberg (25) møttes første gang under innspillingen av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, der kjærligheten blomstret nærmest fra første stund.

For en knapp måned siden kunne paret dele den gledelige nyheten om at de har fått en datter. Den lille jenta har fått navnet Amelia.

Deler ærlige bilder

Den tidligere realitydeltakeren har tatt med sine over 100 000 Instagram-følgere på oppturer og nedturer gjennom graviditeten. Nå, etter at hun ble mamma, har hun også delt flere bilder og tanker om sin egen kropp og psyke etter fødselen.

Det er nemlig ikke sånn at man smetter tilbake til sin «gamle» fasong dagen etter fødsel, og det understreker Wøyen Lenes at hun ønsker å vise følgerne sine.

- Kroppen har brukt ni måneder på å skape et nytt liv og samtidig endret seg i ni måneder, og da synes jeg sannelig man skal være tålmodig med seg selv og ikke føle på at man må smette tilbake i jeansen med én gang, sier hun til Dagbladet.

På Instagrams historiefunksjon har hun delt flere bilder av seg selv, hvor hun også skriver hvor stolt hun er av hva kroppen hennes har klart - det første kort tid etter fødsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer