Jan Thomas:

Om Märtha Louise: - Bare vent!

Kjendisstylisten gir seg ikke.

SKRÅSIKKER: Jan Thomas er stadig skråsikker på at en kongelig skjuler seg bak en av Maskorama-figurene. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
SKRÅSIKKER: Jan Thomas er stadig skråsikker på at en kongelig skjuler seg bak en av Maskorama-figurene. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag kveld var det duket for sesongens andre sending av NRK-suksessen «Maskorama» og en ny deltaker måtte kaste masken.

Mange lot seg overraske stort over Snørobotens egentlige identitet.

Ekspertpanelet, bestående av Jan Thomas (55), Marion Ravn (38) og Nicolay Ramm (33), hadde heller ikke klart å gjette seg til det riktige svaret denne gangen.

Flere fra panelet har i tidligere sesonger kommet til bunns i mysteriene ved jevne mellomrom, men det har også vært rikelig med feilgjetninger.

Kjendisstylist Jan Thomas ser ut til å ha et par kjendiser han aldri vil slutte å gjette på - deriblant selveste prinsesse Märtha Louise (51) og den svenske artisten Carola Häggkvist (56).

- Veldig stor sannsynlighet

Lørdag konfronterte Dagbladet Jan Thomas om at han «alltid» nevner prinsessen.

- Hvorfor er du så skråsikker på at hun er med?

- Jeg har gjettet prinsesse Märtha Louise nesten hvert eneste år - håpefullt! Jeg ønsker svært gjerne at hun skal være der, ingenting ville ha gledet meg mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.