Sandra Lyng:

Om nasjonaldagen: - Er det bare meg?

Artisten letter på sløret om forberedelsene.

ÆRLIG: Sandra Lyng deler åpenhjertig innlegg med følgerne sine. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÆRLIG: Sandra Lyng deler åpenhjertig innlegg med følgerne sine. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag skal finstasen på, iskrem skal inntas og sekkeløp skal løpes. Tradisjonene er som regel mange på 17. mai, og i år blir den kanskje helt spesiell for enkelte. Dette er nemlig første vanlige feiring etter pandemien - og muligens kom nasjonaldagen litt brått på i år.

«Er det bare meg?, som ennå ikke har kjøpt inn til pavlova i morgen tidlig (og du får besøk?), som ikke passer bunaden og må sy den ut, som ikke har fått ryddet eller vasket huset og stelt i hagen, som er overveldet og synes helligdager kan være utfordrende (de trigger noe gammelt i oss), som har grått litt i dag fordi du prøver å få alt til å gå opp, men det føles umulig», spør artist Sandra Lyng (35) på Instagram på mandag.

Flere i samme båt

Til teksten har hun delt både video og bilder av seg selv, blant annet hvor hun prøver bunaden og rot på gulvet.

Hun er trolig ikke den eneste som kjenner på stresset hun nevner i innlegget sitt, og overfor Dagbladet forteller artisten at hun tror det er mange som kan kjenne på at alt ikke er helt på stell før nasjonaldagen.

- Være seg å pusse vinduer, kjøpe blomster eller stryke bunadsskjorta, sier hun, og fortsetter:

- Og, jeg tror det er flere enn meg som kanskje opplever at bunaden har krympet bittelitt siden sist. Og det er helt greit!

17. MAI: Prøv dette trikset for å unngå å ødelegge bunadsskjorta på 17. mai. Video: Dagbladet TV. Reporter: Vilde Sofie Einan Vis mer

Støttes

Lyng påpeker at hun synes det er viktig å vise at alt ikke er perfekt hele tida.

- Og det opplever jeg at følgerne mine setter pris på at jeg gjør, sier hun.

I kommentarfeltet har hun allerede fått en rekke reaksjoner fra følgerne sine, og så godt som samtlige er enige med artisten dagen før 17. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer