Jennifer Lawrence:

- Om noen måneder kommer jeg sikkert til å føle meg ekstremt ensom

Jennifer Lawrence er ambivalent til sitt nye liv som singel.

SINGEL: Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence trives med singeltilværelsen og er ikke på utkikk etter noen ny mann enda. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence trives med singeltilværelsen og er ikke på utkikk etter noen ny mann enda. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespillerstjerna Jennifer Lawrence (27) og filmregissøren Darren Aronofosky (49) gikk angivelig fra hverandre i fjor høst, ifølge People og Vanity Fair, uten at paret har kommentert ryktene.

Duoen holdt tett om deres forhold til pressen, men ble stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I et nytt intervju med svenske Aftonbladet bekrefter derimot Lawrence bruddet. I praten snakker hun nemlig åpent ut som sin nye tilværelse som singel.

Trives

Den 27 år gamle skuespilleren mener at hun foreløpig trives med å være singel.

- Jeg er inne i en singelperiode nå og det er kult. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, og være ensom og se på søppel-tv, sier hun til avisa.

27-åringen forteller at hun ikke er på utkikk etter noen ny kjæreste riktig ennå.

- Om noen måneder kommer jeg sikkert til å føle meg ekstremt ensom og tenke at jeg er på noens lange venteliste. Det er sånn det er med singellivet, men jeg er ikke helt der ennå.

Lawrence legger ikke skjul på at hun ikke er spesielt fan av å lage mat, og at hun gjerne bruker mikrobølgeovnen i matlagingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer