Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Lawrence:

- Om noen måneder kommer jeg sikkert til å føle meg ekstremt ensom

Jennifer Lawrence er ambivalent til sitt nye liv som singel.

SINGEL: Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence trives med singeltilværelsen og er ikke på utkikk etter noen ny mann enda. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence trives med singeltilværelsen og er ikke på utkikk etter noen ny mann enda. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skuespillerstjerna Jennifer Lawrence (27) og filmregissøren Darren Aronofosky (49) gikk angivelig fra hverandre i fjor høst, ifølge People og Vanity Fair, uten at paret har kommentert ryktene.

Duoen holdt tett om deres forhold til pressen, men ble stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I et nytt intervju med svenske Aftonbladet bekrefter derimot Lawrence bruddet. I praten snakker hun nemlig åpent ut som sin nye tilværelse som singel.

«PASSENGERS»: Jennifer Lawrence får en guffen opplevelse om bord romskipet da hun skal ta seg en svømmetur i Morten Tyldums siste film. Video: Sony Pictures Entertainment Vis mer

Trives

Den 27 år gamle skuespilleren mener at hun foreløpig trives med å være singel.

- Jeg er inne i en singelperiode nå og det er kult. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, og være ensom og se på søppel-tv, sier hun til avisa.

27-åringen forteller at hun ikke er på utkikk etter noen ny kjæreste riktig ennå.

- Om noen måneder kommer jeg sikkert til å føle meg ekstremt ensom og tenke at jeg er på noens lange venteliste. Det er sånn det er med singellivet, men jeg er ikke helt der ennå.

Lawrence legger ikke skjul på at hun ikke er spesielt fan av å lage mat, og at hun gjerne bruker mikrobølgeovnen i matlagingen.

- Jeg lager ikke mat med mindre jeg skal imponere en gutt, men det kommer ikke til å skje i nærmeste framtid. ​​

03.03.2014 GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente Oscar-statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, denne gangen på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer Vis mer

Tok en pause fra karrieren

27-åringen har de siste årene blitt en av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, spesielt etter suksessen med filmserien «The Hunger Games».

Siden hun hadde sitt store gjennombrudd med filmen «Winter's Bone» i 2010, har stjerna jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. ​

Men i november kunne skuespilleren avsløre i et intervju med magasinet Elle, at hun ville ta en pause fra rampelyset og karrieren.

- Jeg ønsker å flytte til en gård. Jeg vil, liksom, melke geiter, fortalte hun i intervjuet.

Men pausen fra skuespillerkarrieren varte ikke lenge, nå for tida er nemlig skuespilleren aktuell med thrillerdramaet «Red Sparrow», som har premiere i mars.

I filmen spiller hun rollen som ballerinaen Dominika Egorova som via en hensynsløs spionskole kastes inn i den kalde krigen mellom verdens stormakter.

Nakenbildene

I et intervju med Total Film forklarer 27-åringen at den nye filmrollen innebar mye nakenhet og at det gjorde henne svært nervøs.

- Min karakter måtte strippe foran hele klassen og et helt filmcrew. Jeg måtte virkelig jobbe med meg selv og jeg var veldig nervøs. Men Francis klarte å få meg til å bli komfortabel og alle fikk meg til å føle at jeg hadde på meg klær. Da jeg var ferdig gikk jeg ut og følte meg sterk og fantastisk, forteller hun i intervjuet.

​Nervøsiteten for å vise seg naken i filmroller ble realitet da skuespilleren i 2014 ble utsatt for hacking. 27-åringens nakenbilder ble spredd til hele verden, og det fikk skuespilleren til å ta andre valg i karrieren.

I et intervju med Oprah for The Hollywood Reporter i desember fortalte hun at hun lenge unngikk sexy filmroller.

- Jeg trodde at jeg aldri kom til å gjøre det igjen. At jeg aldri kom til å ville dele den siden av meg selv, siden det ble spredd uten mitt samtykke, sa hun i intervjuet.

Vanskelig å takle berømmelsen

Da Lawrence ble kjent etter rollen som Katniss Everdeen i den aller første «Hunger Games»-filmen i 2012, var hun kun 22 år gammel og den plutselige berømmelsen var overveldende.

I et tidligere intervju med avisa The Daily Telegraph fortalte skuespilleren om dagen «Hunger Games» kom ut.

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

- Det var en bisarr dag for meg. Et døgn tidligere hadde jeg ikke vært berømt, så jeg sto opp og startet dagen min som jeg pleide, og dro til butikken fortalte hun og fortsatte:

- Plutselig var det 25 paparazzifotografer som fulgte etter meg i tillegg til tre biler. Jeg ble livredd og dro hjem og låste meg inn i huset mitt. Jeg klarte ikke å prosessere noe som helst. Så ringte det på døra og vennene mine kom med vin og vodka. Akkurat det jeg trengte. Vi så på TV og hadde en helt normal dag, så det var fint.

Etter å ha blitt stjerne over natta gjennom «Hunger Games», fortsatte karrieren hennes i rekordfart da hun samme år vant Oscar for «Beste kvinnelige skuespiller» i filmen «Silver Linings Playbook».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!