Agnete Saba:

Om panikkangsten: - Måtte ta grep

Artisten åpner opp om panikkanfallet som havnet på direktesendt TV.

PANIKKANFALL: «Skal vi danse»-aktuelle Agnete Saba deler detaljer fra en tidligere sending der hun fikk et panikkanfall. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Under lørdagens «Skal vi danse: all stars» var det til slutt Agnete Saba (28) som trakk det korteste strået i duell mot Nate Kahungu (26).

Selv om 28-åringen trolig kan se tilbake på deltakelsen med et smil, er det minner fra konkurransen som kanskje ikke er like hyggelige.

Samtidig som flere hundre tusen satt klistret til TV-skjermen for å se hvem som havnet i «Skal vi danse»-duell for et par uker tilbake, gikk det galt for Saba.

På direktesendt TV, i beste sendetid, fikk hun nemlig et panikkanfall. Til Dagbladet forteller artisten at hun i ettertid ble nødt til å ta grep.

- Nå får jeg et panikkanfall

Sangfuglen åpner ytterligere opp om hva som skjedde under sendingen for et par uker siden. Hun forteller at panikkangsten har fulgt henne i flere år.

- Da fikk jeg et lite «panic attack», men det er sånn det er. Men jeg har aldri fått det mens jeg står foran et kamera før på den måten.

Saba har vært åpen om helsa med dansepartneren Jørgen Nilsen (32) siden starten av konkurransen.

- Jeg har jo sagt til Jørgen da vi begynte å danse at jeg har panikkangst og depresjoner som kommer og går. Så han var veldig klar over det, men jeg tror ikke han var klar over at mitt første panikkanfall skulle være på sending.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer