Linnéa Myhre:

Om Riise-mobbing: - Skammer meg

Linnéa Myhre innrømmer at hun var en av dem som gjorde narr av John Arne Riise i etterkant av den mye omtalte SMS-skandalen. Dette legger hun seg flat for.

BA OM UNNSKYLDNING: Influenser og forfatter Linnéa Myhre tar opp den mye omtalte SMS-skandalen til den tidligere fotballspilleren John Arne Riise, i den nyeste episoden av VG-podkasten «Gi meg alle detaljene». Der innrømmer Myhre at hun er blant dem som har tullet og spøkt på Riises bekostning. Dette legger hun seg flat for. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BA OM UNNSKYLDNING: Influenser og forfatter Linnéa Myhre tar opp den mye omtalte SMS-skandalen til den tidligere fotballspilleren John Arne Riise, i den nyeste episoden av VG-podkasten «Gi meg alle detaljene». Der innrømmer Myhre at hun er blant dem som har tullet og spøkt på Riises bekostning. Dette legger hun seg flat for. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Året var 2005, da den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (40) havnet på forsida av VG. Bakgrunnen var at Riise hadde sendt den samme tekstmeldingen til flere kjendiskvinner, for å be dem med på stevnemøter.

Flere medier slang seg etter hvert på, og Riises handling endte opp med å bli omtalt som «SMS-skandalen».

Etter at VGs forside ble delt med resten av Norges befolkning, valgte Riise å forholde seg taus, før han til slutt uttalte seg til ukebladet Se og Hør samme år.

- Det var idiotisk, og jeg har ledd litt av meg selv i ettertid. Jeg flørtet kanskje litt for mye, men jeg fikk bare hyggelige svar. Hensikten har bare vært å få kontakt med noen søte jenter jeg setter pris på. Og jeg sier ikke nei til en SMS-flørt, uttalte han.

Til Dagbladet har Riise tidligere uttalt at medieomtalen gikk hardt inn på ham. Den tidligere fotballproffen la ikke skjul på at han følte seg latterliggjort og misforstått.

- Jeg har aldri opplevd maken til skriverier. Alle tv-program skulle drite meg ut. Det var tungt, og jeg var langt nede i perioder, innrømmet han.

I samme intervju lovet Riise et solid oppgjør med SMS-skandalen i egen selvbiografi, og det han mente var en skjev og feilaktig framstilling. I 2017 kom boka «Fordeler og ulemper med å være John Arne Riise», og der var som lovet: SMS-skandalen var et av temaene. Det kan du lese mer om her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer