Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Om sexlivet: «Har jeg ødelagt noe?»

Camilla Lorentzen og Julie Visnes deler åpenhjertig om veien fra bestevenner til kjærester.

TURTELDUER: Siden juni har influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes vært et par. Før den tid var de bestevenner i to år. I deres nye podkast kalt «Jentesex», forteller duoen om reisen fra bestevenner til kjærester. Foto: Privat
TURTELDUER: Siden juni har influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes vært et par. Før den tid var de bestevenner i to år. I deres nye podkast kalt «Jentesex», forteller duoen om reisen fra bestevenner til kjærester. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden annonseringen av forholdet i juni har influenserparet Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (24) vært på husjakt og lagt planer for framtida.

De sprudlende Tønsberg-jentene har tidligere vært åpne om kjæresteforholdet, og har ikke lagt skjul på at det kom overveldende mye tilbakemeldinger på annonseringen – både i positiv og negativ retning.

Til daglig jobber Lorentzen og Visnes tett sammen som innholdsskapere. De har et eget firma som baseres primært på markedsføring, fotografi og budskapsutforming, og jobber både for egen merkevare og andre bedrifter.

Fra bestevenner til kjærester

Nå har duoen tatt fatt på et nytt prosjekt sammen, nemlig den rykende ferske podkasten «Jentesex». I første episode letter det unge paret blant annet på sløret om kjæresteforholdet, og om deres første samleie.

Veien fra bestevenner i to år, til kjærester, skulle nemlig vise seg å være noe kronglete. Visnes hadde lenge hatt et godt øye til Lorentzen i all hemmelighet, og innrømmer at hun følte at Lorentzen sendte henne blandede signaler.

- Det var jævlig. Du var den første personen jeg snakket med om morgenen, og du var den siste personen jeg snakket med på kvelden. Og der sitter du på «Happn» (dating-app, journ.anm.) foran meg, og snakker med gutter og om hvem du skal ligge med, forteller 24-åringen til kjæresten i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer