Jake Gyllenhaal:

Om sexscenene: - Var tortur

Måtte ta grep under de hete scenene.

KOLLEGAER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston har spilt ut en romanse på lerretet. Foto: Peter Brooker/Rex/Shutterstock/NTB
KOLLEGAER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston har spilt ut en romanse på lerretet. Foto: Peter Brooker/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Aniston (53) kan trolig beskrives som manges drømmekvinne, og har tatt verden med storm i blant annet rollen som sjarmerende Rachel i «Friends».

Blant dem som har latt seg sjarmere, er skuespiller Jake Gyllenhaal (42).

Tok sexgrep

Gyllenhaal og Aniston spilte mot hverandre i filmen «Good Girl» fra 2002.

Filmen inneholdt en rekke sexscener mellom skuespillerne. Det skulle bli en utfordring for Gyllenhaal, som var forelsket i Aniston på den tida. Det til tross for at hun var gift med Brad Pitt (59) under innspillinga.

TORTUR: Jake Gyllenhaal beskriver sexscenene i «Good Girl» som tortur. Foto: Fox Searchlight/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB
TORTUR: Jake Gyllenhaal beskriver sexscenene i «Good Girl» som tortur. Foto: Fox Searchlight/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer

- Det var tortur, det var det, men også ikke. Jeg mener, det var en blanding av begge deler, innrømmer 42-åringen i «The Howard Stern Show», ifølge Expressen.

Videre forklarer stjerna at å spille inn sexscener er langt mindre hett enn det sluttresultatet viser.

- Merkelig nok så er det kanskje 30, 50 personer som ser på. Jeg tenner ikke på det.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Han forteller også at Aniston foreslo et grep for å gjøre kollegaen mer komfortabel med sexscenene.

- Jennifer foreslo faktisk at vi skulle ha en pute mellom oss. Det var veldig snilt å foreslå det før vi begynte, minnes Gyllenhaal.

- Hadde elsket et forhold

Det skulle imidlertid ikke blomstre en romanse mellom stjernekollegaene.

Gyllenhaal er i dag i et forhold med den franske modellen Jeanne Cadieu (26). De har vært et par siden 2018, iflølge Us Weekly.

Aniston på sin side, er singel for øyeblikket, skal vi tro People.

Nylig fortalte 53-åringen til Allure at hun er åpen for et forhold.

- Jeg hadde elsket å være i et forhold. Hvem vet? Det er øyeblikk hvor man bare vil krølle seg sammen som en ball og si «jeg trenger støtte».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer