Isabella Löwengrip:

Om sin ferske kjæreste: - Han har vært tålmodig

To og et halvt år etter skilsmissen letter «Blondinbella» på sløret om sin nye kjærlighet.

NY KJÆRESTE: Isabella Löwengrip, bedre kjent som «Blondinbella» forteller at hun endelig har funnet både roen og kjærligheten. Foto: Espen Røst / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Isabella Löwengrip, bedre kjent som «Blondinbella» forteller at hun endelig har funnet både roen og kjærligheten. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2017 kunne den suksessrike svenske bloggeren og gründeren Isabella Löwengrip (28), avsløre at hun og ektemannen Odd Spångberg skulle gå hver til sitt etter fem år som mann og kone.

- Etter å ha tenkt oss godt om, har vi kommet fram til den konklusjon at vi skal skilles. Vi går gjennom en vanskelig tid og ber derfor om deres forståelse og respekt, var blant det Löwengrip skrev på Instagram den gangen.

I august kunne 28-åringen avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt. Likevel har hun holdt en svært lav profil hva gjelder sitt ferske forhold.

Nå letter hun ytterligere på sløret om kjærlighetslivet.

- For en tålmodighet

Det er på sin egen blogg at Löwengrip, som kanskje er best kjent som «Blondinbella», letter på sløret om sin nye kjærlighet. Det gjør hun i et innlegg som handler om sin egen personlige utviklingen den siste tida.

Löwengrip har tidligere vært åpen om at hun har gått til terapi de siste ni åra. Likevel forklarer hun nå at det først er det siste året, etter at hun byttet behandler, at hun føler hun har nådd de målene hun satte seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer