Iselin Guttormsen:

Om singellivet:
- Veldig annerledes

Iselin Guttormsen røper detaljer om singellivet.

SINGEL: Iselin Guttormsen ble singel i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Iselin Guttormsen ble singel i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Podkaster og sexolog Iselin Guttormsen (35) kunne i oktober i fjor røpe at hun og samboeren Tom hadde gått hver til sitt. De har to døtre sammen.

I forbindelse med det nye TV 2-programmet «I fyr og flamme», hvor Guttormsen deltar sammen med Alexandra Joner, (32) møtte Dagbladet influenseren. Der lettet hun på sløret om livet som singel.

- Det er en omveltning, veldig annerledes. Men så har jeg ikke kjent så mye på det singellivet kanskje, fordi jeg er alenemamma og da er det det som er i fokus. Nå er det bare å få nytt hus på plass og ta vare på jentene mine, det er liksom førstepri nå, forteller 35-åringen, som for tida holder på å bygge hus.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hun har turt å kaste seg ut i datinglivet igjen, svarer hun kryptisk.

- Nei, jeg vil ikke si det. Jeg har sutta på noen karameller, det skal jeg si, men ikke noe mer enn det. Jeg må lande selv og med barna først før datinglivet begynner. Når det skjer vil dere merke det, fleiper hun avslutningsvis.

Det var på Instagram Guttormsen først delte bruddnyheten.

«Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg og noen ganger må man ta noen tøffe valg, selv om de er tunge, vonde og ekstremt vanskelige. Tom og jeg har i en lengre periode, over tid - forsøkt å ta vare på kjærligheten som kjærester, men har blitt enige om å gå hver til vårt», skrev hun blant annet i innlegget.

MØTTE OPP: Iselin Guttormsen møtte opp på rød løper onsdag 10. november. Video: Rød Løper Vis mer

Videre trakk hun fram at de to har et godt forhold på tross av bruddet, og framhevet alle de gode minnene og stundene de har skapt sammen.

Innlegget er nå fjernet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer