Yazmin Oukhellou:

Om skrekkulykka: - Brakk min egen arm

Kjæresten kjørte bilen utfor et stup - og døde.

ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou forteller om den alvorlige bilulykka som tok kjærestens liv. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB
ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou forteller om den alvorlige bilulykka som tok kjærestens liv. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juli ble realitystjerna Yazmin Oukhellou (28), kjent fra realityserien «The only way is Essex», innlagt på sykehus med alvorlige skader, etter at hun var innblandet i en trafikkulykke.

Ulykka skjedde da en mann kjørte en bil utfor et stup i Bodrum i Tyrkia. Mannen, 33 år gamle Jake McLean, mistet livet i ulykka.

Det meldte blant andre Independent.

Oukhellou uttaler i et nytt intervju at hun er på bedringens vei, og røper samtidig flere grusomme detaljer fra dødsulykka.

BRYTER SAMMEN: Layne Geerdes bryter sammen etter en bilulykke, men årsaken er noe helt annet enn skadene. Video: layne.geerdes Vis mer

20 meter høyt stup

Det er i et intervju med The Sun at 28-åringen forteller om bilkrasjen som gjorde at av-og-på-kjæresten mistet livet.

Blant annet forteller hun at hun sovnet i bilen, etter flere dager med festing med vennene, og våknet da Mercedesen paret satt i kjørte utfor et 20 meter høyt stup.

- Vi tumlet rundt i det som virket som en evighet. Det føltes som jeg gikk rundt i en vaskemaskin - bare rundt og rundt. Så stoppet det til slutt, og høyre arm satt fast.

28-åringen forklarer videre hvordan bilen - som hadde åpen takluke - havnet på taket, og at høyrearmen hennes satt fast mellom ryggen hennes og baksiden av biltaket.

FALLER: En dramatisk karusell-ulykke på en fornøyelsespark i Tyrkia ble fanget på film lørdag 11. juni. Vis mer

- Brakk min egen arm

På det tidspunktet hadde ulykka gjort at hun kuttet en arterie - og hun forklarer at bilen raskt fylte seg med hennes eget blod.

- Jeg kunne føle at armen min bare var full av blod. Det var som å ligge i et varmt bad, det var så mye (...) Jeg tenkte: «OK, jeg kan enten ligge her og blø i hjel, eller brekke min egen arm for å redde oss». Jeg hadde ikke noe annet valg.

Med kroppen full av adrenalin og panikk brakk hun deretter armen sin, klatret ut av bilen og skrek etter hjelp. Da ambulansen etter hvert kom til stedet var kjæresten allerede død.

- Jake er den eneste personen jeg har følt en sånn type kjærlighet for, og jeg tror det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig å komme meg videre etter dette. Dette vil være med meg for resten av livet, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer