Grevinne Alexandra:

Om sønnene: - Spennende tid

Grevinne Alexandra åpner seg om forholdet til sine to sønner prins Felix og prins Nikolai.

FAMILIE: Prins Joachim og grevinne Alexandra var gift til 2004. Sammen deler de prins Felix og prins Nikolai. Foto: CHRISTOPHERSEN/PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
FAMILIE: Prins Joachim og grevinne Alexandra var gift til 2004. Sammen deler de prins Felix og prins Nikolai. Foto: CHRISTOPHERSEN/PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 var en kongelig skilsmisse et faktum i Danmark, da det ble kunngjort at prins Joachim (52) og grevinne Alexandra (57) skulle skilles etter ti års ekteskap.

Det tidligere ekteparet fikk to barn sammen, prins Nikolai (22) og prins Felix (19), og samarbeidet tett om barneoppdragelsen etter bruddet. I dag har begge prinsene flyttet hjemmefra - og er godt på vei inn i voksenlivet.

Selv om mye forandrer seg i guttenes liv for tiden, er det én ting som ikke har forandret seg, skal vi tro mora.

Godt forhold

I et større intervju med danske B.T. åpner grevinne Alexandra seg om alt fra skilsmisse til ny kjæreste. Hun snakker også om hvordan forholdet til sønnene har utviklet seg med årene.

Overfor avisen forteller hun at hun på mange måter er tettere på sønnene nå som de er voksne, da de kan snakke om de samme tingene og dele livserfaringer med hverandre. Hun legger likevel ikke skjul på at prinsene søker råd fra mamma i ny og ne, selv om de er voksne.

- De kommer likevel til meg med spørsmål og råd og veiledning. Vi ser hverandre ganske ofte, hvor vi bare har det gøy sammen, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer