Emma og Bruce Willis:

Om sorgen: - Lammende

Skuespillerkona åpner om opp tida etter ektemannens sykdom.

HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB
HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det kjent at skuespiller Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte samtidig at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet stjerna - både som skuespiller og familiefar.

Nå åpner kona Emma Heming Willis (44) opp om tida etter at ektemannens diagnose ble stilt.

«Lærer å leve med det»

Hun tok til Instagram på tirsdag for å dele en video i forbindelse med «National Grief Awareness day», skriver Independent.

Parets to døtre, Mabel (10) og Evelyn (8), dukker også opp i snutten.

«Dette var en sommer for å oppdage seg selv - finne nye hobbyer, gå ut av komfortsonen og være aktiv. Sorgen kan være lammende, men jeg lærer å leve med det», skrev 44-åringen under videoen.

Den tidligere modellen deler også noen ord om sorg som hun lærte av stedattera, Scout (31), som skuespilleren har fra ekteskapet med med ekskona Demi Moore (59). Moore og Willis har også døtrene Rumer (34) og Tallulah Willis (28) sammen.

«Som min stedatter Scout LaRue Willis sa til meg, sorg er den dypeste og reneste formen for kjærlighet. Jeg håper du finner trøst i det også.»

BEUNDRINGSVERDIG: Den svenske håndballstjerna, Jenny Carlson har valgt å være åpen om sin sykdom, noe hun har fått mye positive tilbakemeldinger om. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Påvirket min mentale helse

Dette er ikke første gang hun åpner seg om familiens tøffe år. I mai snakket Heming Willis til The Bump.

- Jeg setter min families behov over mine egne, som jeg har funnet ut at ikke gjør meg til noen slags helt. Mengden av omsorg for alle i hjemmet påvirket min egen mentale helse og helse generelt, og det var ikke bra for noen i familien min.

I forbindelse med farsdagen delte døtrene Rumer og Tallulah rørende hyllester til pappa Willis i juli.

«Pappa. For et privilegium det er å være dattera di hver dag. Jeg elsker deg så mye. Du er den kuleste katta i byen», skrev Rumer Willis til et en bildekarusell med barndomsbilder med faren.

«Du er den desidert kuleste vennen min. Du viste meg hvordan å elske noen med et smil, at styrken ligger i å være en selvopptatt tøysekopp, lærte meg denne fine måten å få armene dine til å vokse og strekke seg og holde så mange mennesker som mulig, tett og koselig», skrev Tallullah Willis til en rekke bilder av faren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer