Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen i «Farmen kjendis» :

Om spekulasjonene: - Sladdersirkus

Romanseryktene mellom Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen i «Farmen kjendis» vil ingen ende ta. Nå er førstnevnte lei.

POPULÆR DUO: Influenser Anniken Jørgensen og kunstner Öde Nerdrum har skapt mange overskrifter sammen mens «Farmen kjendis» har gått på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
POPULÆR DUO: Influenser Anniken Jørgensen og kunstner Öde Nerdrum har skapt mange overskrifter sammen mens «Farmen kjendis» har gått på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Allerede i første sesong av «Farmen kjendis» ble vi vitne til en kjærlighetshistorie som ikke likner grisen. «Paradise Hotel»-deltaker Petter Pilgaard (40) og modell Vendela Kirsebom (54) fant hverandre, og har vært uatskillelige siden.

Selv om ovennevnte kjærestepar bekrefter at det går an, blir det som regel med romansespekulasjoner i «Farmen»-sammenheng. Og dem er det nok av.

I år det influenser Anniken Jørgensen (25) og kunstner Öde Nerdrum (25) som har sørget for overskrifter sammen, basert på tv-bilder og varme ordelag.

- Unikt forhold

Da Dagbladet intervjuet førstnevnte i begynnelsen av februar, beskrev hun relasjonen til Nerdrum slik:

- Öde er blitt en kjempegod venn og én jeg håper å ha i livet mitt for alltid. Om man vokser opp og føler seg litt rar og annerledes, så er det sånn hos Öde at ingen klarte å drepe den gnisten. Han har fått lov å vokse opp og være den han er. Det er det fineste med ham - at han er hundre prosent seg selv. Og har fått lov til å være det. Han er en virkelig fin fyr, skrøt Jørgensen.

På spørsmål om hva hun ville si til tv-seerne som håper at duoen kan bli mer enn bare venner, var svaret ikke til å misforstå:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer