Prinsesse Beatrice:

Om stemor-rollen: - En ære

Prinsesse Beatrice forteller om forholdet til ektemannens fire år gamle sønn - for første gang.

MANN OG KONE: Prinsesse Beatrice og forretningsmannen Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i fjor sommer. Han har sønnen Christopher Woolf fra et tidligere forhold. Foto: Benjamin Wheeler / AP / NTB
MANN OG KONE: Prinsesse Beatrice og forretningsmannen Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i fjor sommer. Han har sønnen Christopher Woolf fra et tidligere forhold. Foto: Benjamin Wheeler / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prins Andrew (61) og Sarah Fergusons (61) eldste datter prinsesse Beatrice (32) overrasket «alle» da hun giftet seg med den italienske forretningsmannen Edoardo Mapelli Mozzi (37) i fjor sommer.

Bryllupet var nemlig ikke kunngjort på forhånd, og fant sted i all hemmelighet med kun den nærmeste familien til stede - deriblant brudens bestemor dronning Elizabeth (94).

De flotte bryllupsbildene som i etterkant ble sluppet, vitnet likevel om at det kongelige bryllupet sto til forventningene - tross demperen coronarestriksjonene la på den store feiringen.

Prinsesse Beatrices ektemann har tidligere vært forlovet med den amerikanske arkitekten Dara Huang. De brøt forlovelsen etter tre år i 2018, samme år som det ble kjent at han hadde innledet et forhold til den britiske prinsessen.

Huang og Mozzi fikk sønnen Christopher Woolf (4) i 2016, noe som betyr at prinsesse Beatrice er stemor - en rolle hun nylig fortalte mer om i forbindelse med verdens bokdag.

- Bemerkelsesverdig

I et innlegg i Evening Standard beskriver prinsessen det som en ære å ha en bonussønn i fire år gamle «Wolfie» - som hun leser for om kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer