Billy Eichner:

Om stjernemøtet: - Selv Beyoncé var nervøs

«Løvenes konge»-stjerna avslører detaljer fra møtet med hertugparet av Sussex.

STJERNEMØTE: Da Meghan og Harry tidligere denne måneden deltok på filmpremiere i London, møtte de blant andre Beyoncé og Jay Z. Foto: NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Da Meghan og Harry tidligere denne måneden deltok på filmpremiere i London, møtte de blant andre Beyoncé og Jay Z. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden tok prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) seg barnefri for en kveld så de kunne delta på premieren av nyinnspillingen av den klassiske «Løvenes konge»-filmen i London.

Hertugparet, som i mai ble foreldre for første gang, strålte hånd i hånd på den røde løperen, før de fikk hilse på stjernene som medvirker i filmen.

Blant disse var Elton John (72), Seth Rogen (37), Beyoncé Knowles (37), Pharrell Williams (46) og Billy Eichner (48).

Men hvordan opptrer man egentlig når man møter kongelige, samtidig som man på sett og vis blir sett på som «kongelig» innen sitt eget felt?

For eksempel går Beyoncé under kallenavnet «Queen Bey», men skal vi tro Billy Eichner, som har stemmen til Timon i nyinnspillingen, var også hun nervøs før møtet.

- Vi var alle nervøse

Da Eichner nylig gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live!», fortalte han nemlig om det rojale møtet. Eichner kunne blant annet avsløre at alle skuespillerne hadde fått en intens innføring i protokollen de måtte følge, noe som gjorde dem nervøse.

- Vi var alle nervøse. Selv Beyoncé, sa 40-åringen, ifølge Page Six.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer