Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian West:

Om superstjerna etter sjokkranet: - Hun tar en velfortjent pause

Kim Kardashians assistent om superstjerna etter ranshendelsen. 

TAR EN PAUSE: Kim Kardashian West har holdt en lav profil etter ranet i Paris. Nå røper assistenten hennes hvordan hun har det etter sjokkranet. Foto: NTB scanpix
TAR EN PAUSE: Kim Kardashian West har holdt en lav profil etter ranet i Paris. Nå røper assistenten hennes hvordan hun har det etter sjokkranet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i starten av oktober at Kim Kardashian West (35) ble brutalt ranet og overfalt i en leilighet i Paris.

Flere maskerte menn skal ha brutt seg inn i leiligheten, bundet 35-åringen fast og forlatt stedet med smykker til en verdi av nærmere hundre millioner norske kroner.

Politiet i den franske hovedstaden etterforsker saken, men det har kommet ut svært lite informasjon om hvor de står i prosessen. Det har også vært relativt stille fra Kardashian-leiren etter den traumatiske hendelsen. Familien, som ellers er ekstremt aktive på sosiale medier, har den siste tida hatt en lav profil.

Etter ranet har det ikke vært publisert noe på Kardashians nettside heller - fram til nå. Hennes assistent, Stephanie Shepherd, har nå lagt ut et notat som forklarer hvordan realitystjerna har det.

Tar en pause

Medier som Daily Mail og Huffington Post har omtalt saken.

- Keeks (Kims kallenavn, journ anm) tar en velfortjent pause nå, heter det i notatet som er lagt ut på nettsida.

PROFILERT ASSISTENT: Stephanie Shepherd har i flere år vært Kim Kardashians assistent. Hun er ofte å se i sosiale medier med stjerna, og har også fått en del tid på skjermen i programmet «Keeping Up With The Kardashians». Foto: Brian To/WWD/REX/Shutterstock, NTB scanpix
PROFILERT ASSISTENT: Stephanie Shepherd har i flere år vært Kim Kardashians assistent. Hun er ofte å se i sosiale medier med stjerna, og har også fått en del tid på skjermen i programmet «Keeping Up With The Kardashians». Foto: Brian To/WWD/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Videre forteller assistenten at det jobbes på spreng med å lage innhold til realitystjernas app, der alt fra sminkevideoer til helsetips publiseres regelmessig.

- Vi har ringt noen av hennes nærmeste venner, familie og meg selv for å gi dere eksklusivt innhold, heter det.

Videre takker Shepherd for støtten Kardashian har fått disse ukene etter ranet.

Nylig brøt også realitystjernas tidligere stebror, Brody Jenner, tausheten rundt ranet. Han fortalte til US Weekly at han håper hun har det bra.

- Jeg vil egentlig ikke snakke om det, men jeg kan si at jeg ikke har snakket med Kim. Jeg har tekstet henne for å vise støtte og har latt henne vite at jeg tenker på henne. Bortsett fra det har jeg ikke snakket med henne, sa han og fortsatte:

- Jeg ønsker henne alt godt, virkelig.

Stemora først ute

Caitlyn Jenner (66), Kardashians stemor (tidligere stefar) var den første til å uttale seg om Kardashians tilstand etter ranet. Hun tok i bruk Instagram for å sette ord på det bisarre innbruddet - der stedatteren fryktet for livet.

«Elsker jenta mi! Etter å ha hørt alt som skjedde, er jeg svært takknemlig for at hun har det bra. Dette er en påminnelse for oss alle om å være forsiktig i en utrygg verden», skriver Jenner.

Også PR-agenten Jonathan Cheban, en av Kardashians beste venner, snakket for første gang om venninnens skrekkopplevelse.

- Hun har det ikke bra, fortalte han til avisa Daily Mail, som traff ham utenfor New York-bygningen Kardashian-familien oppholder seg i.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet i Paris. Selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

Tobarnsmoras stylist og nære venninne, Simone Harouche, befant seg i en annen del av leiligheten da innbruddstyvene tok seg inn. Hun klarte å få kontakt med Kardashians livvakt, Pascal Duvier, og storesøster Kourtney, som igjen ringte politiet.

Etter fem minutter var marerittet over, men ranerne kom seg unna.

Pascal Duvier og Kourtney Kardashian var i Paris da innbruddet fant sted. Det var også lillesøster Kendall Jenner og mamma Kris Jenner. Familien var i den franske hovedstaden for å overvære moteuka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!