George Clooney:

Om ulykka: - Ingen ringte etter hjelp

Hollywood-stjerna er fortsatt rasende tre år etter motorsykkelulykka.

RASER: Skuespiller George Clooney er ikke fornøyd over at folk var mer opptatt av å ta bilder av ham enn å hjelpe da han frontkolliderte på motorsykkel i 2018. Foto Tolga Akmen / AFP / NTB
RASER: Skuespiller George Clooney er ikke fornøyd over at folk var mer opptatt av å ta bilder av ham enn å hjelpe da han frontkolliderte på motorsykkel i 2018. Foto Tolga Akmen / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjerna George Clooney (59) har vært heldig med mye i livet. Clooney kan skilte med en svært suksessrik skuespillerkarriere, og har funnet kjærligheten med kona Amal Clooney (43). Sammen har paret tvillingene Alexander og Ella (3).

59-åringen var imidlertid uheldig da han i 2018 frontkolliderte på motorsykkel på den italienske ferieøya Sardinia.

I et ferskt intervju med AARP the Magazine ser «Ocean's Eleven»-skuespilleren tilbake på ulykka, og hva som skjedde da uhellet inntraff.

Raser fra seg

Til magasinet tordner 59-åringen mot de nysgjerrige tilskuerne som tok fram mobiltelefonene den gang. Ifølge Clooney lå han på asfalten, uten å få det minste hjelp fra de forbipasserende. I stedet knipset de bilder av den skadde stjerna på bakken.

- Jeg er ikke en kynisk mann, men jeg vil alltid huske det øyeblikket, fordi ingen skyndtet seg å ringe etter hjelp eller kom bort for å hjelpe. For dem var det verste øyeblikket i livet mitt ren underholdning.

Videre forklarer Clooney at han ikke tror det har noe å gjøre med kjendisstatusen hans, men heller at alle har blitt så avhengig av å dokumentere ting med mobilen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer