Jon Øigarden:

Om vanskelig «Exit»-scene: - Koster litt

Jon Øigarden ba regissøren gjøre unna scenen så fort som mulig.

MYE FØLELSER: Det er vanskelig for Jon Øigardens karakter, Jeppe, å holde følelsen tilbake når han deler om farens død. Foto: Fremantle/NRK
MYE FØLELSER: Det er vanskelig for Jon Øigardens karakter, Jeppe, å holde følelsen tilbake når han deler om farens død. Foto: Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom den tredje og siste sesongen av NRK-suksessen «Exit».

I serien møter seerne finansmennene William, Henrik, Adam og Jeppe, spilt av Pål Sverre Hagen (42), Tobias Santelmann (42), Simon J. Berger (43) og Jon Øigarden (51).

Gjengen er ikke fremmed for vill festing, kokain, slåssing og prostituerte, men i seriens siste sesong viser Øigardens karakter, Jeppe, en sår side.

Det var spesielt én scene som var vanskelig for Øigarden å spille i sesongens tredje episode.

NRK har tidligere omtalt saken.

- Har det åpenbart ikke bra

Flere har bitt seg merke i en scene der Jeppe får et sammenbrudd, og må prøve å holde seg samla. Han tar seg raskt sammen og prøver å opprettholde fasaden.

- Jeg sa til Øystein (Karlsen, red.anm.), som har regi, at vi må være ganske effektive her og ikke ha så mange takes for å få det. Det må gå så fort som mulig, forklarer skuespilleren til NRK.

- Denne karakteren jeg spiller i «Exit» har det åpenbart ikke bra med seg selv og har ikke helt kontroll på utfallet når han får et spørsmål om hvordan han har det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer