BLIR TALENTDOMMER: Omer Bhatti. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BLIR TALENTDOMMER: Omer Bhatti. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

Omer Bhatti blir ny «Norske talenter»-dommer

Tre nye dommere i årets sesong.

Når neste sesong av «Norske talenter» blir sendt på TV 2, er det med flere nye fjes blant dommerne. Alex Rosén og Adil Khan er nemlig byttet ut med Omer Bhatti, Lisa Tønne og Bjarte Hjelmeland, melder TV 2.

Gundersen sier til TV 2 at hun tror de tre nye dommerne skal få en utfordring.

- Jeg tror de får brynt seg! Jeg tror det kommer til å være annerledes enn det de tenker at det er, smiler hun lurt.

Omer Bhatti er kjent som en av vennene til den avdøde poplegenden Michael Jackson. Han forteller at han har takket nei til alle TV-tilbud tidligere.

- Å sitte i dommerpanelet på «Norske talenter» er en plattform som passer bra for meg. Jeg har drevet med musikk og dans hele livet, det er min lidenskap. Og så mener jeg også at jeg har et godt øye for å spotte talenter. Det er det jeg lever for, jeg synes det er spennende å følge med på hva som skjer og hva som kommer av nye talenter. Jeg ser nesten aldri på TV, men jeg har fått med meg litt episoder av «Norske talenter». Så jeg føler at jeg har noe å komme med og noe å bidra med av kunnskap og ekspertise i forhold til det å underholde og å stå på scenen, sier han til TV 2.

Heller ikke Stian Blipp er med på den neste runden som programleder, slik han var sist gang. Solveig Kloppen skal dermed lede programmet alene.