Barron Trump:

Omtalen av klesstilen til Barron Trump (11) fikk Chelsea Clinton til å se rødt

Mener offentligheten skal holde seg unna presidentsønnen.

PROBLEMER MED STILEN: Dette bildet av Melania, Donald og Barron Trump er blitt utgangspunkt for sterk kritikk hos en journalist ved nettstedet Daily Caller. Spesielt er det antrekket til sistnevnte som vekker harme hos reporteren. Foto: NTB Scanpix
PROBLEMER MED STILEN: Dette bildet av Melania, Donald og Barron Trump er blitt utgangspunkt for sterk kritikk hos en journalist ved nettstedet Daily Caller. Spesielt er det antrekket til sistnevnte som vekker harme hos reporteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld publiserte det konservative nettstedet Daily Caller en kommentar hvor journalist Ford Springer kommer med krass kritikk mot Barron Trumps (11) klesstil.

Journalisten tok først og fremst utgangspunkt i et bilde av Melania (47), Donald (71) og Barron Trump fra søndag ettermiddag, hvor presidenten og hans kone var iført henholdsvis dress og kjole, mens 11-åringen gikk i en rød T-skjorte og shorts.

«Det er på høy tid at Barron Trump begynner å kle seg som om han bor i Det hvite hus», lyder overskriften fra Daily Caller.

Sterke reaksjoner

Journalisten mener det ser ut som om 11-åringen «er på vei til kino», og understreker at det er langt fra den eneste gangen presidentsønnen har ikledd seg «upassende» antrekk.

Bildet er tatt i forbindelse med at presidentfamilien nylig returnerte hjem fra en to ukers ferie i New Jersey, og det tok dermed ikke lang tid før reaksjonene mot Daily Caller begynte å hagle i sosiale medier.

Ifølge Washington Post er majoriteten av tilbakemeldingene basert på en felles oppfatning om at presidentbarna bør være «uangripelige». Flere stempler også Daily Callers innlegg som et skammelig og irrelevant angrep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer