Henrik Holm og Lea Meyer dukket opp i Vogue

Omtales som «Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss» av Vogue

«Skam»-stjerna Henrik Holm og kjæresten Lea Meyer er intervjuet av motebibelen Vogue.

MOTEPAR: Lea Meyer og Henrik Holm har på få måneder klart å bli et av landets heiteste par. De er ofte å se på rød løper sammen, mens de begge jobber som skuespillere og modeller. Nå har utenlandsk motepresse fått øynene opp for duoen. Foto: Andreas Fadum
MOTEPAR: Lea Meyer og Henrik Holm har på få måneder klart å bli et av landets heiteste par. De er ofte å se på rød løper sammen, mens de begge jobber som skuespillere og modeller. Nå har utenlandsk motepresse fått øynene opp for duoen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tida etter «Skam» har for mange vært fylt med abstinenser, men heldigvis er suksesseriens skuespillere alltid å finne på sosiale medier og ellers rundt om. Ulrikke Falch (21), som spilte Vilde, har blant annet gått inn i offentligheten med kronikker, og Iman Meskini (20), som spilte Sana, har gjort seg kjent som muslimsk forbilde for unge jenter.

Ingen har imidlertid strukket nesa like langt fram som Henrik Holm (22). Han spilte karakteren Even i serien, kjæresten til Isak - eller filmaktuelle Tarjei Sandvik Moe (18).

Holm dukker stadig opp på rød løper, jobber som modell og følges av nærmere 900 000 på Instagram. Nå har kjekkasen også klart å tiltrekke seg oppmerksomheten til utenlandsk motepresse. Nå er nemlig han og kjæresten Lea Meyer (18) å finne i motebibelen Vogue.

Skrytes opp i skyene

Det er den britiske utgaven av magasinet som har møtt paret. Artikkelen er skrevet av en norsk frilanser. De blir omtalt som Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss, en ganske så ærverdig beskrivelse.

«Sett bort fra en fantastisk stilsans (Meyers engleaktige trekk og Holms rocka oppførsel), deler paret en interesse for skuespill - for å ikke glemme at de er det ultimate svaret på #relationshipgoals», skriver magasinet på sine nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer