«Sister Wives»:

- Ondskapsfullt

Åpner seg om det tidligere ekteskapet.

FIRE KONER: Fra venstre: Janelle, Christine, Kody, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Productions/Kodal/Rex/Shutterstock/NTB
FIRE KONER: Fra venstre: Janelle, Christine, Kody, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Productions/Kodal/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom en årrekke og flere sesonger av realityserien «Sister Wives» har vi fått servert drama fra den polygame familien Brown.

Bruddene mellom Kody Brown (54) og konene Christine (51), Janelle (54) og Meri (52) kom som perler på en snor, og nå har Kody bare én kone igjen, Robyn (44).

I ettertid har det tilsynelatende vært dårlig stemning mellom Kody og ekskonene, og nå går Christine hardt ut mot sin tidligere ektemann.

Fikk ikke julegave

I søndagens episode av «Sister Wives» mener Christine at Kody har behandlet både henne selv, Janelle og Meri dårlig.

Hun trekker blant annet fram at Meri har følt seg forskjellsbehandlet blant konene.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Jeg var vitne til at han villedet Meri i flere år. Det var så slemt og ondskapsfullt, og jeg visste at han ville gjøre det samme mot meg dersom jeg ble værende (i ekteskapet, journ.anm.), sier Christine i episoden, ifølge People.

I samme episode forteller Meri om en julaften hvor hun var den eneste av konene som ikke fikk en julegave av ektemannen.

Hun forklarer samtidig at hun hadde oversikt over hvor mye tid Kody brukte på de forskjellige konene, og hvor mye tid han brukte med henne sammenliknet med de andre.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Også Janelle åpner seg om at ekteskapet har bydd på utfordringer, og at det er spesielt barna som har blitt påvirket av det dårlige forholdet mellom foreldrene. Likevel er hun åpen for å gå inn i et nytt polygamsk ekteskap.

- Jeg har fremdeles min religiøse overbevisning, så jeg kan ikke bare si «vel, jeg får bare finne meg noen andre», for det funker ikke sånn for meg.

- I krig med hverandre

Kameraene har fulgt Brown-familien i 13 år, som tidligere har bestått av Kody, hans fire koner og deres 18 barn.

FRIR PÅ TV: Tony fra TV-programmet «Grenseløst forelsket - Danmark» har overrasket med sin historie om hvordan han møtte sin thailandske kjæreste. Nå skal de gifte seg. Video: Disovery+ Vis mer

I sesongpremieren ble det tydelig at konflikten mellom Kody og ekskonene var et faktum, og han omtalte situasjonen som at «familien er i krig med hverandre».

Christine var den første kona til å forlate Kody i 2021. Seinere fant hun kjærligheten på nytt med David Woolley, og i august forlovet de seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer