Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«One Direction» og Donald Trump:

«One Direction»-stjerna hevder at Trump kasta dem ut av hotellet: - Det handlet om å møte dattera hans

Liam Payne (23) snakker ut i nytt intervju. 

BLE KASTA UT: Artist Liam Payne kommer med påstander mot president Donald Trumps i nytt intervju. Foto: DavidJensen/EMPICS 
BLE KASTA UT: Artist Liam Payne kommer med påstander mot president Donald Trumps i nytt intervju. Foto: DavidJensen/EMPICS  Vis mer

(Dagbladet): President Donald Trump (70) har for lengst bevist at han ikke er redd for å verken si eller gjøre det han vil.

Ifølge «One Direction»-medlem Liam Payne (23), var det intet unntak da guttegruppa overnatta på Trump Tower i New York for en stund tilbake.

Overfor bladet Rollacoaster magazine hevder artisten at hele gjengen regelrett ble kasta ut av hotellet da de sa nei til å møte en av Trumps døtre.

- Trump kasta oss faktisk ut av hotellet en gang. Du vil ikke tro det. Det handlet om å møte dattera hans. Han ringte manageren vår mens vi sov. Han sa: «Vel, vekk dem», og jeg sa: «Nei», sier han til bladet, ifølge CBS News.

SUKSESS: Det britiske boybandet «One Direction» består av Liam Payne (t.v), Harry Styles, Niall Horan og Louis Tomlinson. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Det britiske boybandet «One Direction» består av Liam Payne (t.v), Harry Styles, Niall Horan og Louis Tomlinson. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nådeløs

Stjerna, som i fjor sommer signerte solokontrakt, hevder videre at gruppa ble satt i en vanskelig situasjon da de var nødt til å forlate hotellet.

- Han lot oss ikke bruke garasjen i kjelleren, og vi kan åpenbart ikke gå ut i New York. Byen er nådeløs for oss, sier han.

Payne røper for øvrig ikke hvem av Trumps to døtre, Tiffany (23) eller Ivanka (35), det er snakk om i intervjuet.

Donald Trump har foreløpig ikke kommentert saken.

Fant kjærligheten

«One Direction» er et av verdens mest kjente boyband, med tusenvis av hysteriske fans verden over.

Det britiske bandet ble dannet under talentkonkurransen «X Factor» i 2010.

I tillegg til å møte bandkollegene sine, møtte også Liam Payne en annen viktig person via «X Factor».

Da Liam var på audition to år tidligere, var en av dommerne nemlig artist Cheryl Cole (33), som han i dag er i et forhold med. Den gang var han 14 år gammel, mens hun var 24 år.

Mot slutten av fjoråret ble det kjent at paret venter sitt første barn sammen.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Fikk nettet til å koke

Liam Payne er langt ifra den eneste kjente personen som kritiserer USAs nye president og hans kontroversielle utsagn og handlinger.

For kort tid siden fikk reality-stjerna Kim Kardashian (36) mye oppmerksomhet etter at hun delte et politisk budskap, retta med Trump, i sosiale medier.

Flere reagerte nemlig kraftig da USAs nye president innførte innreiseforbud mot sju land, der der majoriteten av befolkningen er muslimer.

36-åringen delte dermed en konkret statistikk, som viser hvor mange amerikanere som blir drept av forskjellige ting hvert år. Den viste at bare to blir drept av jihadister.

Artist Miley Curys (24) delte også samme statistikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media