Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Louis Tomlinson:

One Direction-stjerna om familietragediene

Snakker for første gang om sorgen etter tapet av mora og søstera.

ÅPENHJERTIG: One Direction-stjerna Louis Tomlinson forteller for første gang om tapet av søstera Félicité Tomlinson og mora Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: One Direction-stjerna Louis Tomlinson forteller for første gang om tapet av søstera Félicité Tomlinson og mora Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har vært noen svært tøffe år for One Direction-stjerna Louis Tomlinson (27). I desember 2016 mistet 27-åringen mora, Johannah Deakin, til kreft, før nok en tragedie rammet familien drøye to år seinere.

I mars 2019 ble nemlig 28-åringens søster, Félicité Tomlinson, funnet død i leiligheten sin i London. Hun døde av et kraftig hjerteinfarkt som følge av en utilsiktet overdose.

Ærlig om sorgen

Etter mora og søsteras dødsfall mottok Tomlinson massiv støtte fra fans verden over, noe han i ettertid takket for i et innlegg på Twitter.

Han har imidlertid ikke gått i dybden og uttalt seg om sorgen han har kjent på etter dødsfallene, før nå. Det gjør han i et intervju med avisa The Guardian.

27-åringen forteller at begge dødsfallene har vært ekstremt tøffe, men at de har gjort ham sterkere.

- Alt det mørke jeg har gått gjennom, det høres kanskje teit ut å si, men det gir meg styrke ellers i livet mitt, fordi det er den mørkeste dritten jeg kommer til å måtte takle, forteller Tomlinson, og fortsetter:

- Så det gjør at alt annet, ikke nødvendigvis føles enklere og mindre viktig, men i det store bildet ser du ting for hva de er.

Videre forteller sangstjerna at han forsøker å leve videre med moras prinsipper i bakhodet. I stedet for å sørge hver dag, forteller Tomlinson at han prøver å se positivt på livet.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Uredd

Tomlinson påpeker i intervjuet at han heller ikke er bekymret for hindringer i karrieren sin, ettersom han allerede føler at han har vært gjennom de vanskeligste fasene i livet sitt.

SUKSESS: Liam Tomlinson var en del av det verdenskjente boybandet One Direction. Her avbildet sammen med, f.v. Liam Payne, Zayne Malik, Harry Styles og Niall Horan i 2014. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Liam Tomlinson var en del av det verdenskjente boybandet One Direction. Her avbildet sammen med, f.v. Liam Payne, Zayne Malik, Harry Styles og Niall Horan i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært på bunnen, og jeg føler at uansett hva karrieren min kommer til å kaste mot meg, kommer det ikke til å være så stort, emosjonelt eller tungt som det. På et rart vis har jeg snudd noe som er veldig mørkt til noe som styrker meg og gjør meg sterkere. Jeg vil ikke at folk skal synes synd på meg. Det er ikke det jeg føler om meg selv. På en måte gir det meg en drivkraft, avslutter 27-åringen.

Livet sto ikke til å redde

Félicité Tomlinson var en stor moteinfluenser med over en million følgere på Instagram, og hun ble også omtalt som en designer med en lys framtid. Hun ble bare 18 år.

Det var en venn av stjernas søster som ringte nødtelefonen, men da helsepersonell ankom leiligheten, ble det klart at livet hennes ikke sto til å reddes. Ifølge BBC ble hun erklært død på stedet.

Som nevnt rammet dødsfallet artisten i overkant av to år etter at mora, Johannah Deakin, gikk bort.

Den gang var det hennes ektemann, Dan Deakin, som bekreftet dødsfallet, og som samtidig kom med en lengre uttalelse til Daily Mail.

- Johannah var først og fremst en utrolig fantastisk mor til sju barn (...), og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun ga dem. Hun var også en utrolig stolt bestemor for Freddie, uttalte Deakin.

Faren rammet av kreft

I mai kom det også fram at stjernas far, Troy Austin (49), er rammet av leverkreft. Samme måned gjennomgikk Austin en operasjon på om lag fire timer, hvor kirurgene fjernet en svulst.

Overfor The Sun fortalte Tomlinsons far at han håpet operasjonen ville redde livet hans. Austin mente samtidig at det er han selv som har skyld i egen sykdomssituasjon.

- Jeg har røyka opp mot 25 sigaretter om dagen, og drukket seks til åtte bokser med øl hver dag. Kostholdet mitt har vært forferdelig, jeg har bare spist kinesisk og indisk takeaway og potetgull, uttalte Austin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media