Louis Tomlinson:

One Direction-stjerna om familietragediene

Snakker for første gang om sorgen etter tapet av mora og søstera.

ÅPENHJERTIG: One Direction-stjerna Louis Tomlinson forteller for første gang om tapet av søstera Félicité Tomlinson og mora Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: One Direction-stjerna Louis Tomlinson forteller for første gang om tapet av søstera Félicité Tomlinson og mora Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært noen svært tøffe år for One Direction-stjerna Louis Tomlinson (27). I desember 2016 mistet 27-åringen mora, Johannah Deakin, til kreft, før nok en tragedie rammet familien drøye to år seinere.

I mars 2019 ble nemlig 28-åringens søster, Félicité Tomlinson, funnet død i leiligheten sin i London. Hun døde av et kraftig hjerteinfarkt som følge av en utilsiktet overdose.

Ærlig om sorgen

Etter mora og søsteras dødsfall mottok Tomlinson massiv støtte fra fans verden over, noe han i ettertid takket for i et innlegg på Twitter.

Han har imidlertid ikke gått i dybden og uttalt seg om sorgen han har kjent på etter dødsfallene, før nå. Det gjør han i et intervju med avisa The Guardian.

27-åringen forteller at begge dødsfallene har vært ekstremt tøffe, men at de har gjort ham sterkere.

- Alt det mørke jeg har gått gjennom, det høres kanskje teit ut å si, men det gir meg styrke ellers i livet mitt, fordi det er den mørkeste dritten jeg kommer til å måtte takle, forteller Tomlinson, og fortsetter:

- Så det gjør at alt annet, ikke nødvendigvis føles enklere og mindre viktig, men i det store bildet ser du ting for hva de er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer