Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

­

OnklP er blitt pappa

- Jeg bare henger ut med dattera mi, jeg.

BLE FAR: Rapper Pål Tøien, også kjent som OnklP. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
BLE FAR: Rapper Pål Tøien, også kjent som OnklP. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rapperen Pål Tøien (33), bedre kjent under artistnavnet OnklP, er blitt pappa.

Det forteller han selv i et offentlig innlegg på sin Facebook-profil, der han også røper kjønnet og navnet på den nyfødte:

«Torsdag 5 oktober kom nydelige Amanda til verden. Nesten 4 kg og 51 cm. Alt står bra til med Helene & baby:) Tusen takk til alle som har hjulpet til i denne perioden, og til pressen som har respektert vårt ønske om privatliv. Jeg bare henger ut med dattera mi jeg, Peace» skriver han i innlegget.

Både gratulasjoner og likerklikk strømmer naturlig nok under det åpne innlegget.

OnklP er kjæreste med Helene Holst.

Fra konkurs til suksess

Sammen med Johnny Engdal Silseth (35) ble Pål Tøien kjent som rap-duoen Jaa9 & OnklP, og de seinere åra har han gjort suksess med OnklP & De fjerne slektningene.

Sistnevnte gruppe ble nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen urban, og låta «Styggen på ryggen» ble kåret til «Årets Låt». OnklP & De fjerne slektningene ble dessuten kåret til «Årets Liveartist» under P3 Gull 2014.

Suksessen med «Styggen på ryggen» førte blant annet med seg deltakelse i TV 2s «feel good»-program «Hver gang vi møtes», der Tøien deltok sammen med blant andre Jonas Fjeld, Inger Lise Rypdal og Lene Nystrøm.

Ikke mer enn et halvår før «Styggen på ryggen»-utgivelsen, ble Tøien imidlertid slått personlig konkurs for andre gang på sju år, med en skattegjeld på 863 376 kroner.

FIKK GOD KONTAKT: Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, plukket blomster til Inger Lise Rypdal da det var hennes dag under 2015-utgaven av TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes». Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

På toppen av det hele holdt «Styggen» på å havne i søpla.

- Jeg syntes den ble for sutrete, men det var greit at vi slapp den, sa OnklP i et intervju med Dagbladet, sammen med rapmakker Jaa9, i fjor høst.

Og i et annet intervju med Dagbladet i sommer, som ble gjort mens kjæresten var gravid, kunne Tøien fortelle at han virkelig hadde snudd om på livet sitt.

- Jeg har kjøpt leilighet, tar lappen og trener. Det er tre ting jeg aldri så for meg at jeg skulle gjøre, men det er bra. Jeg er streitere enn noensinne, men jeg er den samme, sa OnklP den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!