«Luksusfellen»:

OnlyFans-avsløring: - Fjols

Rasmus (25) har lagt kriminaliteten bak seg. Nå forsøker han å ta fatt på gjeldsproblemene. Men i den danske utgaven av «Luksusfellen» innhentes han av et pikant abonnement fra fortida.

ONLYFANS: Rasmus fikk OnlyFans-abonnentet sitt avslørt i den danske versjonen av «Luksusfellen». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rasmus måtte klø seg i tribal-tatoveringen da ekspertene i danske «Luksusfellen» presenterte ham for de sørgelige realitetene som inntil nylig var hans personlige økonomi.

For det var alt annet enn oppløftende nytt jurist Sesilie Munk Stenderup og framtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen disket opp med da den 25 år gamle asfaltøren stilte opp i det populære underholdningsprogrammet, hvor høyt utdannede eksperter hjelper medmennesker med likviditetsutfordringer.

50 000 danske kroner på røyk, brus og Red Bull - og 14 000 på jakt- og fiskeutstyr - var bare noen av de mindre heldige prioriteringene som kom for en dag.

Vanskelig fortid

I tillegg til klistremerker med påskriften «#Send Nudes» («emneknagg send nakenbilder»), har Rasmus dessuten utstyrt kjærestens Volkswagen Up med et musikkanlegg til den nette sum av 6000 danske kroner.

Rasmus tok opp sitt første billån som 21-åring. Kort tid etter havnet han i fengsel, forteller han. 25-åringen har også sonet en fotlenkedom, og har en betinget dom på åtte måneder hengende over seg da han møter «Luksusfellens» ekspertene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer