Jessika Power:

OnlyFans-stjerna sjokkerer

Ikke alle skal være begeistret for stjernas nye forandring.

UGJENKJENNELIG: OnlyFans-stjerna Jessika Power sjokkerte fans da hun avduket sitt flett nye utseende på nyttårsaften. Foto: NTB
UGJENKJENNELIG: OnlyFans-stjerna Jessika Power sjokkerte fans da hun avduket sitt flett nye utseende på nyttårsaften. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «Gift ved første blikk»-stjerna Jessika Power (30) var deltaker i den sjette sesongen av det populære realityshowet.

I etterkant av deltakelsen, har hun gjort en svært lukrativ karriere på plattformen «OnlyFans».

30 åringen avslørte i et intervju med «Playtime Podcast» at hun på en dårlig måned, «bare» kunne tjene opptil 30 000 amerikanske dollar.

- Men det er på den verste måneden. Gjennomsnittet ligger vel på rundt 110 000 dollar i måneden. Bortsett fra den første - da var det rundt en 200 000 dollar, uttalte hun til podcasten den gang.

På plattformen deler den barmfagre blondinen stadige lettkledde og pikante bilder av seg selv - og det var derfor svært mange som ble overrasket da hun nylig postet et bilde av seg selv - hvor hun nærmest var fullstendig ugjenkjennelig.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

«Hva er det du har gjort?!»

Sammen med sin britiske kjæreste, delte 30-åringen en rekke bilder og videoer fra parets nyttårsfest - der man kunne se at hennes karakteristiske blonde bob, var byttet ut til fordel for en rød manke med pannelugg.

Selv om mange har benyttet anledningen til å rose stjernas stilforandring, går den imidlertid ikke helt hjem hos alle.

«Hva er det du har gjort?! Hvor er Jessika? Jeg håper dette er en spøk!», lyder en av kommentarene fra kommentarfeltet.

Det er foreløpig uvisst om OnlyFans stjerna kun var iført en kledelig parykk, eller om hun faktisk hadde latt sine lyse lokker fravike til fordel for en rødlig frisyre.

Vil samarbeide med kjæresten på OnlyFans

Power og kjæresten Connor Thompson skal angivelig ha funnet tonen like før hun flyttet til Storbritannia i oktober 2021.

Rykter skal ha det til at det ble full klaff for turtelduene etter at de møttes gjennom podcasten hans, «Erasing the Bar».

DRISTIG KARRIEREBYTTE: Australske Libbie Hopwood har byttet karriere, og gir nå tips på OnlyFans. Vis mer

Power har lenge antydet at hun gjerne vil ha kjæresten med for å skape innhold på OnlyFans-profilen hennes - noe Thompson angivelig skal være litt lunken til.

- Han har uttrykt noe interesse, men vil ikke gjøre noe vilt. Men du vet, vi får se hva som skjer. Han er sexy som få, og jeg vil gjerne ha ham med meg på plattformen. Jeg tror det hadde blitt hot, og noen fansen min absolutt ville satt stor pris på, sa den filterløse kvinnen til Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer