Anna og Lucy DeCinque:

Ønsker barn samtidig - med samme mann

«Verdens mest identiske tvillinger» med sjokkerende babyplaner.

IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt. Nå ønsker de barn samtidig - med den samme mannen. Foto: NTB Scanpix
IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt. Nå ønsker de barn samtidig - med den samme mannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Australske Anna og Lucy DeCinque (34) blir ofte omtalt som «verdens mest identiske tvillinger», og ikke uten grunn. Det er nærmest umulig å se forskjell på tvillingene, som i tillegg til å ha prikk like ansikter alltid kler seg i samme antrekk og har samme hårfrisyre.

De eneggede tvillingene, som bor sammen i Perth, både dusjer, går på toalettet og sover sammen - og har i tillegg ofte for vane å snakke i munnen på hverandre.

Tittelen «verdens mest identiske tvillinger» fikk de etter deltakelsen i et japansk gameshow, der de konkurrerte mot et annet tvillingpar om hvem som var mest like. Der brukte eksperter blant annet ansikstgjenkjennelsesteknologi, men klarte ikke å se forskjell på dem.

Nå sjokkerer de imidlertid ikke bare med likheten, men også med sine babyplaner.

Det var da tvillingene nylig gjestet morgenshowet «Monday's This Morning» at de kunne røpe at de ikke bare vil bli gravide samtidig, men at de i tillegg vil bli det med deres felles kjæreste, ifølge blant andre Metro.

Ville babyplaner

34-åringene, som har hatt separate kjærester tidligere, deler på kjæresten Ben Byrne, forteller de i programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer