Kristin Gjelsvik og eksponering av barn:

- Ønsker ikke å ekskludere ham

Kristin Gjelsvik viser fram mammalivet i nytt program.

MAMMA-SERIE: Kristin Gjelsvik er i høst aktuell i TV3s nye serie «Kjendismødre». Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MAMMA-SERIE: Kristin Gjelsvik er i høst aktuell i TV3s nye serie «Kjendismødre». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå i høst blir det nye mamma-programmet «Kjendismødre» å se både på TV3 og strømmetjenesten Viafree.

I dette programmet følges Kristin Gjelsvik (33), Linni Meister (33) og Louise Angelica Riise (29) gjennom hverdagen som mamma, hvor de tar seerne med på både oppturer og nedturer.

Det er kanskje ikke så forventet å se blogger og influenser Kristin Gjelsvik i en serie som eksponerer mammalivet for hele Norge. Hun er nemlig kjent for å ha sterke meninger om blant annet barns rett til privatliv og skjerming fra offentligheten.

- Til stede i kulissene

I april, kort tid etter at Kristin fikk sin første sønn, gjestet hun «God Morgen Norge» for å snakke om eksponering av barn på Internett, og så tidlig som i 2015 skrev hun et blogginnlegg om nettopp denne tematikken.

I både blogginnlegget fra 2015 og på «God Morgen Norge» var Kristin klar på at hun mener at det ikke er en forelders rett å eksponere barnet sitt på sosiale medier, da barnet har rett til eget privatliv. Likevel er hun nå selv aktuell i et mamma-program.

Da Dagbladet møtte 33-åringen på TV3s høstlansering nylig, kunne Kristin fortelle at hun ikke har tenkt å eksponere sønnen i stor grad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer