Kristian Valen:

Ønsker seg to bryllup

- Det blir nok lite og intimt.

FORLOVET: Kristian Valen fridde til sin kjære Karen Ånesen fra scenen i mars. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: Kristian Valen fridde til sin kjære Karen Ånesen fra scenen i mars. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar kunne komiker Kristian Valen (44) avsløre at han hadde fått seg ny kjæreste, 34 år gamle Karen Ånesen.

I slutten av mars tok 44-åringen forholdet ett skritt videre, og fridde til sin kjære fra scenen under premieren på sitt nye show, «Åsted Valen».

Fredag kveld var det nyforlovede paret på plass under Jan Thomas (52) og Jan Gunnar Solli (37) sin årlige Coachella-fest, der de så fram til en god kveld sammen.

- Tida etter forlovelsen har vært hektisk, det har ikke helt gått opp for meg ennå. Så nå blir det deilig å gå ut sammen uten at det har noe med jobb å gjøre, sier Valen til Dagbladet på den røde løperen.

FESTKLARE: Kristian Valen og forloveden var på plass under Jan Thomas og Jan Gunnar Sollis Coachella-fest fredag. Foto: Andreas Fadum
FESTKLARE: Kristian Valen og forloveden var på plass under Jan Thomas og Jan Gunnar Sollis Coachella-fest fredag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Valen er som nevnt aktuell med showet «Åsted Valen», og det har gått mye i jobb den siste tiden. I kveld har han derfor store planer om å varte opp forloveden:

- I dag er det jeg som skal springe og hente vin til henne, og ikke omvendt.

Avslører bryllupsplaner

Som nevnt fridde Valen foran en fullsatt sal i mars. Fra scenen ba han kjæresten komme opp, satte seg på kne, og sa:

- Uten denne jenta hadde jeg aldri stått her i dag. Vil du gifte deg med meg?

- Ja, svarte hun til rungende jubel foran et stående publikum.

Bryllupsplanleggingen er ikke helt i gang ennå, og duoen forteller til Dagbladet at de ennå ikke vet når bryllupet skal stå.

- Vi har jo tøysa om det, men om det blir om ett eller to år vet vi ikke ennå. Nå vil vi bare nyte denne tiden, sier Valen.

- Vi er veldig familiekjære begge to, så det blir nok lite og intimt, legger Ånesen til.

Valen kan imidlertid avsløre at han har et ønske om å ha to bryllupsseremonier.

- Det blir nok lite og intimt, men jeg skal dra den helt ut og ta henne med på en eller annen øde øy og eventuelt gjøre det en gang til - med bare oss og et vennepar, eller noe sånt, forteller han.

KOMIKER OG ARTIST: Kristian Valen var gjesteprogramleder under «Allsang på Grensen» på TV 2 i 2018. Foto: NTB Scanpix
KOMIKER OG ARTIST: Kristian Valen var gjesteprogramleder under «Allsang på Grensen» på TV 2 i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dømmer meg ikke

Karen Ånensen er fra Kopervik på Karmøy og jobber som flyvertinne for SAS. Duoen har holdt en relativt lav profil siden kjæresteavsløringen i januar, men i februar stilte de opp i et større intervju med Se og Hør, der de gikk i dybden om framtidsplaner og hvordan de møttes.

- Jeg tror ikke det var planlagt fra noens side at vi skulle bli sammen. Til å begynne med var det bare vanlig prat, men etter hvert ble det fire-fem timers ærlige og gode telefonsamtaler til langt ut på morgenkvisten, sa Valen til bladet.

Den 44 år gamle komikeren hadde vært gjennom en svært turbulent periode da han tilfeldigvis fikk kontakt med Ånesen på Facebook i fjor høst - via felles venner. Valen var på dette tidspunktet innlagt på sykehus, etter å ha blitt rammet av en tarminfeksjon.

PARODI: I «Kanal Valen» parodierer Kristian Valen det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

44-åringen har det nå bedre enn på lenge, ikke minst på grunn av sin nye kjæreste.

- Det jeg setter mest pris på med Karen, er at hun ikke dømmer meg i det hele tatt. Jeg fortalte henne om ting som har vært vanskelig for meg, og det samme gjorde hun overfor meg, sa han til Se og Hør.

Valens kjæreste fulgte opp:

- Kristian er omsorgsfull, snill og morsom. Og litt smågal. Det som jeg virkelig falt for var åpenheten hans, vi snakker om alt, sa hun i februar.

Ånesen er bosatt i den spanske feriebyen Marbella, og Valen har planer om å selge leiligheten sin i Oslo, så de to kan bo sammen i sørligere strøk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer