Fyrstinne Charlene:

Operert etter alvorlig sykdom

Charlene får ikke fly fra Sør-Afrika grunnet sykdom, og må dermed feire ti års bryllupsdag alene.

TI ÅR SIDEN: Neste uke er det ti år siden fyrst Albert og fyrstinne Charlene giftet seg. Tiårsdagen må de markere hver for seg. Foto: Valery Hache / AFP / NTB
TI ÅR SIDEN: Neste uke er det ti år siden fyrst Albert og fyrstinne Charlene giftet seg. Tiårsdagen må de markere hver for seg. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært stille fra fyrstinne Charlene (43) av Monaco siden hun i mai reiste til hjemlandet Sør-Afrika for å rette oppmerksomheten rundt beskyttelsen av neshorn.

Hun skulle opprinnelig ha reist tilbake til Monaco for lenge siden, men i slutten av mai opplyste fyrstepalasset i Monaco at 43-åringen hadde fått en infeksjon i øre, nese og hals - og at hun dermed måtte utsette tilbakereisen.

Siden den gang har det vært stille fra fyrstinna, og hun har ikke vist seg i offentligheten på over en måned. Det har fått mange til å lure på hvordan det egentlig står til med prins Alberts (63) kone, og ikke minst hvor hun befinner seg.

Mange har også lurt på hva som vil skje med fyrsteparets ti års bryllupsdag, som etter planen skal markeres 1. juli. Nå avslører fyrstinne Charlene overfor People at hun går glipp av den store dagen.

- Veldig trist

Årsaken er et hun denne uka gikk gjennom en operasjon som følge av komplikasjoner fra en tidligere operasjon, bekrefter fyrstepalasset i en uttalelse til bladet. Charlene ble i mai operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer