Jannecke Weeden:

Opererte «kollapset» ryggrad: - Vrir meg i smerte

Programlederen har funnet trøst og styrke hos Cecilie Skog.

OMFATTENDE OPERASJON: Programleder Jannecke Weeden opplyser at hun er i store smerter, og at det nå venter en lang rekonvalesens. Foto: Privat
OMFATTENDE OPERASJON: Programleder Jannecke Weeden opplyser at hun er i store smerter, og at det nå venter en lang rekonvalesens. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Elsk friske dager, er den klare beskjeden fra Jannecke Weeden (42).

Søndag delte programlederen et innlegg på Instagram, hvor det kommer fram at 42-åringen har vært innlagt på Ullevål sykehus i Oslo. Årsaken til dette er at Weeden måtte gjennomgå en omfattende ryggoperasjon.

Overfor Dagbladet opplyser tv-profilen at hun i dag er blitt utskrevet fra sykehuset, men at hun er i store smerter.

- Det var en stor operasjon, de har satt inn et «titanium-bur» og fire skruer for å løfte en kollapset ryggrad fra hverandre. Det kalles fiksering, skriver Weeden i en tekstmelding.

- Bilulykke

Foranledningen til selve operasjonen, bunner i flere tidligere ulykker og skader. Weeden forklarer at det hele trolig startet da hun var involvert i en trafikkulykke for 22 år siden.

- Bakgrunnen er antakelig en bilulykke jeg var i sammen med faren min helt tilbake i 1997, et par fall på rollerblades med halebeinsbrudd og annen aktivitet som har gjort sitt.

Weeden, som alltid har hatt stor glede av en aktiv hverdag, legger ikke skjul på at det har vært tøft.

- Jeg har slitt veldig med smerter, men jeg har likevel prøvd å holde meg aktiv. Samtidig har hver aktivitet kostet meg dyrt. Jeg fant veldig trøst og styrke hos Cecilie Skog da vi traff hverandre på klatring sist. Jeg klagde over at jeg ikke kom meg opp på et nivå, hvorpå hun svarte: «Tenk at du klarer 6B+ (buldregrad), når du trenger fire skruer og et bur i ryggen. Dét er imponerende det.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer