«Farmen»-Vibecke (44):

Oppdaget av ektemannen på «Ungkaren»

Som 27-åring bestemte Vibecke Garnaas seg for at det var på tide å få seg en mann.

FANT LYKKEN: Vibecke Garnaas har de siste månedene gjort seg bemerket under deltakelsen i «Farmen». Men dette er ikke første gang hun har deltatt på reality. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FANT LYKKEN: Vibecke Garnaas har de siste månedene gjort seg bemerket under deltakelsen i «Farmen». Men dette er ikke første gang hun har deltatt på reality. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er Vibecke Garnaas (44) å se på TV-skjermen under årets sesong av «Farmen».

Med knappe tre uker igjen til finalen begynner det å bli hard konkurranse, og da Garnaas forrige uke var storbonde på gården, endte det med tvekamp mellom Marte Flobergseter (22) og Agna Hollekve (47).

Det var sistnevnte som sikret seg en ny uke på gården etter å ha servert motstanderen sin en saftig skjennepreken.

Oppdaget på «Ungkaren»

Men «Farmen»-deltakelsen er imidlertid ikke Garnaas' første møte med en reality-konkurranse. I 2009 var hun å se i «Jakten på den sjette sans». Noen år tidligere, i 2003, var hun også én av beilerne under «Ungkaren».

At hun gikk inn i programmet med intensjonen om å finne kjærligheten, er åpenbar. Men det var ikke ungkaren selv hun stakk av med.

- Jeg og Max Marius (Almaas journ.anm.) hadde ingen kjemi i det hele tatt, og det var greit det. Det var nok til at jeg ble omtalt i pressen, noe min nåværende ektemann fikk meg seg, forteller 44-åringen, som til daglig jobber som en såkalt spirituell coach.

Hun forklarer at hun hadde «sett» at hun skulle gifte seg og få barn da hun var 30 år. Som 27-åring bestemte hun seg altså for å gå inn for nettopp dét.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer