Michelle Williams og Heath Ledger:

Oppdrar dattera alene etter Heath Ledgers død: - Det blir aldri riktig

Michelle Williams åpner opp om tapet av barnefaren. 

VAR GIFT: Michelle Williams og Heath Ledger fant tonen under innspillingen av suksessfilmen «Brokeback Mountain». De var sammen fram til 2007, få måneder før Ledger omkom. Nå snakker Williams ut om hvordan det er å oppdra dattera Matilda uten ham. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Michelle Williams og Heath Ledger fant tonen under innspillingen av suksessfilmen «Brokeback Mountain». De var sammen fram til 2007, få måneder før Ledger omkom. Nå snakker Williams ut om hvordan det er å oppdra dattera Matilda uten ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I januar 2008 kom sjokkbeskjeden om at den Oscar-vinnende skuespilleren Heath Ledger hadde gått bort. Han ble 28 år gammel, og døde som følge av en tilfeldig overdose av reseptbelagte medisiner.

Få måneder før livet hans var over, hadde han akkurat spilt Jokeren i «The Dark Knight», en av rollene han den dag i dag huskes best for.

Ledger var fra 2004 til 2007 gift med skuespillerkollega Michelle Williams (36), som han spilte mot i suksessen «Brokeback Mountain».

De skilte seg før Ledgers tragiske dødsfall, men hadde delt omsorgen for sitt eneste barn mellom seg. Paret fikk nemlig dattera Matilda Rose Ledger sammen i oktober 2005. Hun er i dag elleve år gammel.

Nå, i et sjeldent intervju om eksmannen, forteller Williams at det ikke har vært enkelt å oppdra Matilda alene.

- Aldri riktig

Det er i Porter Magazine at 36-åringen nå åpner opp om hvordan de åtte åra uten Ledger har vært. The Huffington Post har gjengitt deler av intervjuet, der Williams svært åpenhjertig forteller om smerten hun har følt på.

Det er i magasinets såkalte «Incredible Woman»-nummer at Williams åpner seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer