BABYLYKKE: Skuespiller Kate Hudson og kjæresten Danny har blitt foreldre. Dette er Hudsons tredje barn. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Skuespiller Kate Hudson og kjæresten Danny har blitt foreldre. Dette er Hudsons tredje barn. Foto: NTB scanpixVis mer

Kate Hudson:

Oppkalte dattera etter kjærestens avdøde far

Avslørte babynyhet på Instagram.

I april ble det kjent at skuespiller Kate Hudson (39) og kjæresten Danny Fujikawa ventet sitt første barn sammen.

Fra før av har skuespilleren sønnene Ryder (14) og Bingham (7) fra to ulike forhold.

Onsdag kveld norsk tid delte «Almost Famous»-stjerna at ventetida er over. På Instagram avslører Hudson at deres datter, Rani, ble født tirsdag 2. oktober.

«Vi har bestemt oss for å kalle dattera vår Rani (uttales Ronnie) etter hennes bestefar, Ron Fujikawa. Ron var en svært spesiell mann som vi alle savner dypt. Å kalle henne opp etter ham, er en stor ære. Alle har det fint og er så lykkelige som det er mulig å være. Familien vår ønsker å takke for all kjærligheten vi har fått og vi sender det tilbake til dere», skriver hun.

Se dette innlegget på Instagram

She’s here 💕

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

Falt pladask etter 15 år

Hollywood-stjerna og Fujikawa ble observert sammen for første gang for halvannet år siden, men de hadde da kjent hverandre i en årrekke.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», delte Hudson i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Den gang var hun gift med Chris Robinson, vokalisten i The Black Crowes.

Hudson og hennes nåværende kjæreste var nemlig i samme omgangskrets i hele 15 år før de falt for hverandre.

Videre i innlegget skrev Hudson den gang at Fujikawa inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», skrev hun.

Kate Hudson var tidligere forlovet med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39), men de gikk hver til sitt i 2014. De har sønnen Bingham sammen.

Overrasket fansen

Gjennom hele svangerskapet har skuespilleren delt en rekke bilder av sin voksende mage i sosiale medier, og har tilsynelatende vært i strålende form.

I sommer delte hun et bilde av seg selv liggende i treningstøy på en yogamatte. Det var imidlertid den påfølgende teksten følgerne la merke til.

«Visualiserer og «kobler meg til» en sunn fødsel og min første Dirty Martini», skrev hun, etterfulgt av blant annet en emneknagg om at hun savnet drinken.

«Almost Famous»-stjerna er for øvrig kjent for å arrangere svært ville hjemmefester i Hollywood, og hun har avslørt overfor Cosmopolitan at hun gjerne må bytte ut flere av møblene i huset etter at hun har hatt fest.

Det var på Instagram at Kate Hudson avslørte at hun ventet sitt tredje barn, via en morsom video. Nyheten delte hun i april i år.

«Overraskelse!!! Hvis du lurer på hvorfor jeg har vært så fraværende på sosiale medier den siste tida, så er det fordi jeg aldri har følt meg dårligere! Dette er det trimesteret jeg har vært mest syk av alle gangene jeg har gått gravid», delte Hudson blant annet med sine over åtte millioner følgere.