«Mesternes Mester»:

Oppklarer dette: - Tar nok feil

Observante seere la merke til en spesiell detalj.

SESONG 14: Første nyttårsdag gikk første episode av den nye sesongen av «Mesternes Mester» på skjermen. Foto: Heidi Marie Gøperød / NRK
SESONG 14: Første nyttårsdag gikk første episode av den nye sesongen av «Mesternes Mester» på skjermen. Foto: Heidi Marie Gøperød / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med nytt år følger det nye muligheter - og ikke minst en ny sesong av det populære NRK-programmet «Mesternes Mester», med Aksel Lund Svindal (40) i spissen for andre år på rad.

Mandag ble det kjent at over en million fikk med seg første episode av den nye sesongen, som gikk på skjermen første nyttårsdag.

Under første episode var det imidlertid en ting flere observante seere bet seg merke i.

Blant dem var komiker Morten Ramm (44), som viet et Instagram-innlegg til glimtet som ved første øyekast kan virke oppsiktsvekkende.

I løpet av episoden blir seerne presentert for villaen i Sandefjord som deltakerne skal bo i underveis, og på terrassen ligger det noe rødbrunt.

«Er så uproft av «Mesternes Mester»-produksjonen å ikke fjerne oppkast, menneskebæsj eller hundedrit på terrassen utenfor rommet til gutta før de filmer», skriver Ramm under en video av den noe mystiske «haugen» som ligger på terrassen i villaen.

Eirik Hamre, produsent i Nordisk Banijay, som produserer programmet, kan imidlertid fortelle at det ikke er snakk om noe av det Ramm gjettet på at det kunne være.

SKITNE TRIKS: Stig-André Berge er misfornøyd med Olaf Tuftes sandspruting i Mesternes mester. Video: NRK / Rød Løper. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Ikke noe galt om Morten Ramms observasjonsevne, men hvis han mente å dra kjensel på bæsj eller oppkast, tar han nok feil, uttaler Hamre i en mail til Dagbladet.

Hva som faktisk lå på terrassen, er nemlig av det mer uskyldige slaget.

- Det var rengjøringspersonalet som hadde laget et hjerte av barnåler på terrassen. Det var åpenbart kjærlig ment, men vi valgte likevel å returnere barnålene til naruren mellom filmingen av tomt hus og deltakernes ankomst, oppklarer produsenten.

Ramm blir overrasket over at det var barnåler som befant seg på terrassen da Dagbladet slår på tråden for å presentere fasiten.

- Det var godt at vi fikk oppklart det. Det kommer sikkert til å komme flere morsomme øyeblikk i Mesternes Mester i årene fremover, selv om ikke Øystein «Pølsa» Pettersen er med og griller burger, sier Ramm.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer