Brad Pitt:

Oppklarer Tinder-ryktene

Skuespillerens takketale har vært en snakkis den siste uka.

TINDER: Brad Pitt sa nylig at han måtte oppdatere Tinder-profilen sin. Men er han i det hele tatt på Tinder? Foto: NTB Scanpix
TINDER: Brad Pitt sa nylig at han måtte oppdatere Tinder-profilen sin. Men er han i det hele tatt på Tinder? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er trygt å si at skuespiller Brad Pitt (56) fikk mye oppmerksomhet i kjendispressen verden rundt i dagene etter årets SAG Awards, der han blant annet stakk av med prisen for årets beste mannlige birolle for «Once Upon a Time in Hollywood».

Han ble også avbildet da han møtte på ekskona Jennifer Aniston (50) bak scenen, og fansen gikk amok da bildene nådde de ulike nettavisene.

Pitt er for tida singel, og mange øynet et håp om at eksparet kan finne tilbake til hverandre. Det virker nemlig som at Pitt er på utkikk etter en ny kvinne i sitt liv, med tanke på hva han sa i takketalen forrige uke.

Oppklarer ryktene

Da Pitt mottok den prestisjetunge prisen, sa han følgende fra scenen:

- Dette må jeg skrive på Tinder-profilen min.

Utsagnet gikk ikke upåaktet hen, og de som var til stede i salen reagerte med både trampeklapp og latter. Det har også blitt hevdet at datingappen fikk en stor vekst i brukere etter utsagnet, dog det ikke er bekreftet.

Likevel var det nettopp den massive økningen av Tinder-brukere en reporter for Extra påpekte da hun møtte Pitt under den internasjonale filmfestivalen i Santa Barbara nylig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer