«Selling Sunset»-Maya Vander:

Opplevde marerittet - for andre gang

Realitystjerna er i sorg.

I SORG: Maya Vander opplevde marerittet. Foto: Netflix
I SORG: Maya Vander opplevde marerittet. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne «Selling Sunset»-profilen Maya Vander (40) annonsere at hun ventet sitt tredje barn. Bare fem måneder seinere kom kontrabeskjeden - sønnen Mason, som hun fødte i uke 38, var dødfødt.

Tidligere denne uka tok Vander til Instagrams historiefunksjon for å dele nok en trist nyhet. Et halvt år etter hun opplevde dødfødselen, har hun igjen opplevd alle blivende foreldres verste mareritt.

GÅTT VIRALT: Bildene av magen til Michella Meier-Morsi vekker oppsikt. Vis mer

I sorg

«Jeg har hatt en veldig rar uke», innleder hun i storyen, sammen med et bilde av sin tre år gamle sønn, Aiden.

Etter tragedien i fjor høst har hun blitt gravid igjen, men forteller nå at hun nå er i sorg etter å ha spontanabortert i tiende uke av svangerskapet. Det melder Entertainment Tonight.

«Barna mine og mannen min er absolutt min velsignelse, og jeg er så heldig å være mora deres! De bringer glede og lykke til livet mitt. Gi en klem og kjærlighet til mennesker som du bryr deg om. Ikke ta ting for gitt», oppfordrer hun til slutt.

Vander og ektemannen Dave Miller har sønnen Aiden og datteren Elle (2) sammen.

FØDER: Da Josy Peukert skulle føde, valgte hun å gjøre det på en ganske annerledes måte. Det har skapt reaksjoner. Video: JamPress. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Et mareritt

Også da hun fødte sin dødfødte sønn, delte hun den triste oppdateringen på Instagram. Det var ved en rutinesjekk at legene oppdaget at barnet i magen ikke lenger levde.

«Gårsdagen var den vanskeligste dagen i mitt liv. Barnet mitt var dødfødt ved 38 uker. Jeg har alltid hørt om det, men aldri forestilt meg å være en del av statistikken. I stedet for å få en baby, dro jeg hjem med en minneboks».

«Jeg ønsker ikke dette for noen. Det som var en rutinemessig ukesjekk ble til et mareritt jeg aldri hadde forestilt meg skulle skje meg. (...) Du vil alltid være i våre hjerter, Madison», skrev hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer