«Paradise Hotel»-deltaker Martine Lunde:

Opplever hatstorm etter «Paradise»-finalen: - Kan få konsekvenser

Martine Lunde (21) vurderer å anmelde de verste truslene. 

TRUES: Martine Lunde, vinner av årets «Paradise Hotel», forteller at hun har mottatt flere trusler etter finalen. Noen av dem truer henne på livet, og det har blitt så ille at hun vurderer å gå til politiet. Foto: TV3
TRUES: Martine Lunde, vinner av årets «Paradise Hotel», forteller at hun har mottatt flere trusler etter finalen. Noen av dem truer henne på livet, og det har blitt så ille at hun vurderer å gå til politiet. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke gikk siste episode av «Paradise Hotel» på TV3. Det ble en dramatisk finale mellom Martine Lunde (21) og Kevin René Gustavsson (21), da Lunde valgte å slippe kula.

Det vil si at Gustavsson ble snytt for premiepengene. Mange ble sure på Oslo-kvinnens avgjørelse, og flere tusen sendte penger via Vipps til hennes mannlige motspiller. Det er imidlertid en mild reaksjon på finalen i motsetning til hva Lunde selv opplever.

På sosiale medier, på bloggen og på hennes egen telefon tikker det stadig inn hatmeldinger. Noen av dem er av en uskyldig art, mens andre direkte truer henne på livet. Nå vurderer 21-åringen å anmelde de aller verste tilfellene.

- Ikke greit

Det er på sin egen blogg at Lunde først omtaler de ekle kommentarene. Setninger som «gå og dø», «drep deg selv din hore» og andre mindre hyggelige beskjeder har tikket inn hver dag siden finalen ble vist på tv. Hun forteller at hun har fått negative kommentarer før, men aldri sånn som dette.

- Man skjønner at det er yngre folk som skriver mye av det her. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer