«Farmen kjendis»:

Oppstår sterk misnøye og irritasjon over «Farmen»-Tore som storbonde: - Har lyst å ta med meg bikkja og dra

Enkelte deltakere mener storbonden er for lat.

- VURDERTE Å TREKKE SEG: Tore Petterson beskriver storbonde-oppdraget som tøft. På flere tidspunkt vurderte han å forlate konkurransen. Foto: Skjermdump TV 2
- VURDERTE Å TREKKE SEG: Tore Petterson beskriver storbonde-oppdraget som tøft. På flere tidspunkt vurderte han å forlate konkurransen. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I mandagens episode av «Farmen kjendis» ble det kjent at Jarl Goli - til alles store overraskelse - hadde valgt «Sofa»-kjendis Tore Petterson (37) som ukas nye storbonde.

Valget kom ikke minst som et sjokk for Petterson selv, som lenge har gitt uttrykk for at han ikke har hatt noe ønske å stå som leder på gården.

På tross av overraskelsen bestemte 37-åringen seg imidlertid tidlig for å gjøre det beste ut av situasjonen.

- Til helvete å komme deg opp

Allerede i forrige episode oppsto likevel en gryende misnøye blant de andre deltakerne, som ikke var særlig begeistrert for innsatsen og lederstilen til den nye storbonden.

I kveldens episode kan man se at frustrasjonen er langt fra over, noe som setter en ørliten demper på stemningen i gruppa.

- Tore er litt sånn at han liker å sove lenge, så akkurat i dag begynte jeg å føle at nå må han stå opp og få folk i gang, for vi har et kjempestort ukesoppdrag, sier Vendela Kirsebom i episoden.

Både Lothepus og Kirsebom gir klart uttrykk for at deltakerne har mye på agendaen, og at man må ta tidlig fatt på dagen, dersom man ønsker å komme i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer