Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Opptil 914 000 gråt til Tore og Carina

- Personlig gråt jeg mer da jeg så Rosenborg mot Start, sier Strømøy.

GJENFORENING:  Det tok 16 år før Carina Bergli fikk opplyst at hennes biologiske far ikke var den hun trodde. Søndag fikk hun hjelp av Tore Strømøy til å spore opp sin virkelige pappa. Foto: NRK
GJENFORENING: Det tok 16 år før Carina Bergli fikk opplyst at hennes biologiske far ikke var den hun trodde. Søndag fikk hun hjelp av Tore Strømøy til å spore opp sin virkelige pappa. Foto: NRK Vis mer

|||(Dagbladet): I 16 år levde Carina Bergli (38) fra Bærum på en løgn. Søndag deltok hun i sesongpremieren av NRK1-programmet «Tore på sporet», hvor hun jaktet opp sin egentlige biologiske pappa, Ivan O'Neill (60), i London.

914 000 seere tok del i programmet - i det som blir den sjette sesongen med «menneskelig drama og lykkelige gjenforeninger». Det gjør episoden det fjerde mest sette på tv i forrige uke

Programmet, tradisjonelt tåredryppende, går sin vante sti med rørende gjenforening mellom Bergi og hennes alvorlige sjuke, aldrende far utenfor et pleiehjem. Veteran Strømøy, på sin side, er trolig herdet i sin sjette sesong.

- Personlig gråt jeg mer da jeg så Rosenborg i avslutningsminuttene mot Start, sier Strømøy i en uttalelse, og sikter til det skandaløse tapet trønderlaget smalt inn i på søndag.

914 000 seere, som tilsvarer en markedsandel på 47 prosent, er likevel godt under millionsnittet for de siste åra. Analysesjef i NRK, Kristian Tolonen, mener likevel at dette er en «mer enn lovende start på sesongen», ifølge en pressemelding.

Også Tore Strømøy er tilfreds.

- Dette er bare helt utrolig, og tyder på at folk ikke har glemt oss. Responsen fra seerne har vært enorm, og da er det godt å vite at vi har mange spennende program på lager, opplyser programlederen.