Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Opptur i retten

Krevde prisavslag og erstatning etter boligkjøp for 20 millioner kroner. Nå er dommen klar.

ERSTATNING: Ailo Gaup og Anne Rimmen møtte i midten av oktober i retten etter huskjøp. Nå er dommen klar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ERSTATNING: Ailo Gaup og Anne Rimmen møtte i midten av oktober i retten etter huskjøp. Nå er dommen klar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden, i 2018, ble det kjent at programleder Anne Rimmen (40) og motocross-stjerna Ailo Gaup (42) hadde kjøpt seg en funkisvilla på Tåsen i Oslo. Det bladde paret opp over 20 millioner kroner for, ifølge Se og Hør.

I midten av oktober møtte paret i retten, etter at de skal ha oppdaget flere mangler og avvik ved boligen. De krevde både prisavslag og erstatning.

Nå er det besluttet at motparten dømmes til å betale 905 000 kroner til Ailo Gaup og Anne Rimmen i prisavslag, med tillegg av lovens forsinkelsesrente fra 24.10.2019 og til betaling skjer.

Sakskostnader idømmes ikke.

- Vi registrerer at de ikke har fått medhold i betydelige deler av kravet sitt, og det er vi selvfølgelig fornøyd med, sier motpartens advokat, Bjørn Fredborg Nilsen til Dagbladet.

Dagbladet har også vært i kontakt med kjendisparets advokat, Ketil Krohn Venås, som uttaler følgende:

- Vi har foreløpig ingen kommentar, da vi ikke har hatt tid til å gå gjennom dommen. Vi må bruke helgen på dette. Men vi registrerer at vi har fått gjennomslag på flere av de største punktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer