Oppussingssjokk: - Fant penispumpe og død mus

TVNorge-profil Rune Haraldsen legger ikke skjul på at det oppsto uforutsette hendelser under innspilling.

LOVER FEEL GOOD-TV: Denne høsten rykker TVNorge ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting. Til å lede programmet har kanalen fått med seg Rune Haraldsen. Foto: TVNorge
LOVER FEEL GOOD-TV: Denne høsten rykker TVNorge ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting. Til å lede programmet har kanalen fått med seg Rune Haraldsen. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har støtt på alt fra boligeiere som nesten får hjerteinfarkt til personer som svimer av fordi de blir så overrasket og sjokkert. Det var ei som gikk rett i bakken, sier Rune Haraldsen til Dagbladet.

Torsdag presenterte TVNorge og Discovery Networks sin program-meny for høsten. Foruten å satse stort på humor, kan tv-huset friste med flere nye konsepter, deriblant «Oppussing på en dag» - med ovennevnte Haraldsen i spissen.

Programmet dreier seg kort og godt om å pusse opp boligen til en intetanende deltaker. Når vedkommende, som er plukket ut på forhånd, forlater hjemmet sitt, rykker Haraldsen og hans team inn.

- Du kan se for deg scenarioet at du kommer hjem fra jobb og plutselig er kjøkkenet ditt eller stua di helt forandret. Det er folk som har gått ut igjen og lurt på om det er deres leilighet.

Skittent undertøy

Når ukjente mennesker tar seg inn i boligen din, uten forvarsel og dermed muligheten til å rydde, finnes det også en sjanse for at vedkommende vil støte på private eiendeler, klær og rot som ikke er ment for gjester å se.

- Det er noen nattbord og skuffer vi har måttet rydde bort. Jan Thomas (kjendisstylist, journ.anm.) snakket om en penispumpe her tidligere i dag, og ja, det har vi sett under innspilling, sier Haraldsen og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer