«Kathrine Sørland»

- Orket ikke spise eller dusje

Kathrine Sørland (40) endte opp sengeliggende midt i coronapandemien, rammet av kraftig angst og depresjon.

ÅPENHJERTIG: Modell og tv-personlighet Kathrine Sørland (40) bretter ut flere hittil ukjente deler av livet sitt, i sin kommende selvbiografi. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
ÅPENHJERTIG: Modell og tv-personlighet Kathrine Sørland (40) bretter ut flere hittil ukjente deler av livet sitt, i sin kommende selvbiografi. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Så der lå jeg i senga mi, med restemaskara og de samme trusene jeg hadde hatt hele uka, og innså at bunnen var nådd».

Modell og tv-personlighet Kathrine Sørland (40) er særdeles ærlig i sin kommende selvbiografi, «Du skal ikke tro at du er noe». Som tittelen tilsier, handler boka i stor grad om hvordan Sørland gjennom hele livet har kjempet mot janteloven - og seg selv. En kamp som ifølge henne selv har kostet både spisevegring, pillemisbruk og en haug av tårer.

Det var riktignok først i år, som ovennevnte sitat er hentet fra, at Sørland «for første gang ikke fant en eneste grunn til å stå opp av senga».

Underholdningsprofilen forteller om den psykiske knekken gjennom bokas siste sider, som er lagt til etter at teksten først var ferdig skrevet.

- Personlig lockdown

For selv om smilet alltid har vært (og er) klistret på i offentligheten, har vestlandskvinnen holdt maska. Lenge. I egen bok forteller Sørland at hun verken har behandlet egen kropp eller seg selv spesielt bra, gjennom sitt voksne liv.

De siste par åra skal ha vært særlig vanskelige, før det hele kulminerte da coronapandemien slo ut i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer