Kelly Osbourne:

Osbourne-dattera åpner seg om seksualiteten

Reality-stjerna er åpen for å date jenter.

BIFIL: Kelly Osbourne avslører at hun deler samme synspunkt som sin mor. Foto: NTB Scanpix
BIFIL: Kelly Osbourne avslører at hun deler samme synspunkt som sin mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april i fjor sto TV-stjerna Sharon Osbourne frem som bifil.

Det var i TV-programmet «The Talk», hvor Sharon er en av programlederne, 64-åringen innrømmet at hun er tiltrukket av både kvinner og menn.

- Jeg har alltid ment at alle mennesker er homofile. Jeg er også det. Jeg er ikke bare litt homofil, jeg er ekstremt interessert i hva jeg har gått glipp av. Men nå er det for sent, fortalte hun den gang.

Noen måneder senere oppfordret hun også døtrene, Kelly (32) og Amiee (33), til å date jenter.

Nå, ett år senere, avslører Kelly Osbourne at hun deler samme synspunkt som sin mor.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten, sier hun til PrideSource, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt.

Saken fortsetter under bildet:

DELER SAMMEN SYN: Her er mor og datter sammen i Elton Johns 70-årsdag sist måned. Foto: NTB Scanpix.
DELER SAMMEN SYN: Her er mor og datter sammen i Elton Johns 70-årsdag sist måned. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Misliker ny «Hollywood»trend

Osbourne, som har datet en rekke menn og vært forlovet to ganger, har derimot aldri hatt en jente-kjæreste. Likevel ser hun ikke bort i fra at det kan skje i fremtiden.

- Regelen min er, aldri si aldri. Jeg har aldri vært i et forhold med en kvinne, men jeg vet ikke om det ikke er en mulighet.

Det Osbourne ikke liker, er folk som først hevder at de er homofile for deretter å si at det bare var en fase.

- Det er denne helt nye generasjonen av unge Hollywood-jenter som ikke klarer å finne kjærligheten der de tror de skal finne den, og derfor står de frem som homofile. To uker senere igjen har de gutte-kjæreste. Jeg blir gal av sånt!

- Jeg skal fortelle dere hvem som er aller verst til å oppføre seg slik: Unge kvinnelige kjendiser, tordner hun, ifølge nettstedet.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer