Jennifer Lawrence og Kim Kardashian:

Oscar-vinneren drakk seg full og kledde av seg i klesskapet til reality-dronninga

Filmstjerna røper pikante detaljer fra en fuktig middag hos Kris Jenner.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Oscar-vinner Jennifer Lawrence (27) er omtrent like kjent for sin klønete og lite selvhøytidelige framferd som for prestasjonene sine på det store lerretet.

Og da hun var gjesteprogramleder for «Jimmy Kimmel Live!» torsdag, dro filmstjerna med seg reality-dronninga Kim Kardashian West (37) inn i en av historiene sine.

«Hunger Games»-stjerna intervjuet Kardashian West i programmet, men i tillegg til å grille tv-stjerna kom Lawrence altså med en temmelig personlig innrømmelse:

Hollywood-stjerna har kjent Kardashian- og Jenner-familien en stund, og i beste sendetid fortalte hun om da hun ble full hjemme hos Kardashian-mor Kris Jenner (61).

- Jeg drakk fem martinier og endte opp naken i klesskapet hennes, jeg er helt alvorlig, sier Lawrence i tv-studio, ifølge People.

- Aldri vært fullere

Videre omtalte Jennifer Lawrence den fuktige kvelden som «alt jeg noensinne kunne ha drømt om». Og Kim Kardashian West bekreftet gladelig historien til venninnen:

- Jennifer kom på middag for to uker siden, jeg har aldri sett moren min mer beruset tidligere i livene våre. Det var utrolig festlig. De tok seg litt mange drinker for min smak, sier reality-stjerna.

Imidlertid nøyde ikke «J-Law» seg med å forsyne seg av barskapet til den berømte reality-familien. Hun gjorde seg også komfortabel i klesskapet til Kris Jenner:

- Jeg husker at jeg kledde meg naken i skapet til moren din, og befalte deg å kle på meg. Du kledde meg opp helt fabelaktig, jeg så fantastisk ut, sa Lawrence rosende i programmet.

STILBEVISST PAR: Kim Kardashian West og Kanye West på den røde løperen under MET-gallaen i New York i 2016. Foto: NTB scanpix
STILBEVISST PAR: Kim Kardashian West og Kanye West på den røde løperen under MET-gallaen i New York i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Kardashian West prøvde Lawrence dessuten å få førstnevntes ektemann, rapper og designer Kanye West (40), til å hjelpe til med stylingen.

Dét satte tobarnsmoren imidlertid en stopper for, da hun oppdaget at Oscar-vinneren faktisk hadde tatt av seg alle klærne.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Havnet «til sengs» med Kris Jenner

Jennifer Lawrence har i mange år vært stor fan av reality-serien «Keeping Up With the Kardashians», og da hun fylte 25 år i 2015 fikk hun tidenes bursdagsoverraskelse av et par venner.

I et intervju med New York Times-journalist Brooks Barnes, har Lawrence fortalt at hun ble beæret med en overraskelsesfest - der Kris Jenner, som kom bærende på bursdagskaken, var den aller største overraskelsen:

- Det er det nærmeste jeg har kommet å faktisk miste bevisstheten. Jeg hadde IKKE PEILING. Jeg hadde aldri møtt henne før, men vi har alltid sett på «Keeping Up With the Kardashians».

Og, kanskje ikke så overraskende, endte Lawrence opp i senga med Jenner i løpet av kvelden. Bildebeviset ble siden delt på Kris Jenners Instagram-konto.

- Deretter sang Kris Jenner og jeg «Build Me Up Buttercup» på karaoke, og så tok vi det bildet, la filmstjerna til i intervjuet, ifølge Entertainment Tonight.

Saken fortsetter nedenfor.

Knuste ruter og ødelagte møbler

For øvrig er ikke Jennifer Lawrence den eneste Hollywood-stjerna som har røpet detaljer fra mer eller mindre fuktige festkvelder.

Tidligere i høst tok skuespiller Kate Hudson (38) bladet fra munnen om sine ville, stjernespekkede hjemmefester i et intervju med Cosmopolitan.

- Vinduene mine har blitt knust, forklarte 38-åringen den gang, og la til at hun ofte må fikse både stoler og sofa i etterkant.

Hudson avslørte videre at hun bestandig har baren full av drikkevarer, og at hun anser nettopp dét som en viktig nøkkel til en suksessrik festkveld.

- Det er ikke en eneste fest jeg har hatt hvor jeg ikke har fått en telefon fra vennene mine dagen etter hvor de har sagt: «Ugh, det der trengte jeg. Det var så gøy og jeg storkoste meg», fortalte hun i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer